Unable To Embed Videos

Discussion in 'TFW2005 Tech Support' started by Megatronus the Fallen, Oct 28, 2016.

  1. Megatronus the Fallen

    Megatronus the Fallen The First Decepticon

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Posts:
    406
    Trophy Points:
    92
    Location:
    Cybertron
    Likes:
    +90
    Facebook:
    Instagram:
    When I made my thread, Saddest Decepticon Deaths, I was able to embed a video. But when I was gonna make a "Saddest Autobot Deaths" thread I was unable to embed the video. Can some one please help me out on this?
     
  2. Tony_Bacala

    Tony_Bacala Car Robots Professional Administrator

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    12,849
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    2,372
    Location:
    Illadelph
    Likes:
    +4,791
    Ebay:
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    Flickr:
    YouTube:
    What is the link to the video you are trying to embed for the Autobots one?
     
  3. Megatronus the Fallen

    Megatronus the Fallen The First Decepticon

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Posts:
    406
    Trophy Points:
    92
    Location:
    Cybertron
    Likes:
    +90
    Facebook:
    Instagram:
    This is the video I'm trying to embed.
    But it won't let me when I try to create a new thread.
     
  4. Megatronus the Fallen

    Megatronus the Fallen The First Decepticon

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Posts:
    406
    Trophy Points:
    92
    Location:
    Cybertron
    Likes:
    +90
    Facebook:
    Instagram:
    Nvm problem solved but I still don't know why it wouldn't let me embed videos into the first place though. :lol