TWFC - PC Steam Version Info

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by AlphaPrime(CW), Oct 2, 2010.

  1. Pedobear

    Pedobear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Posts:
    16
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
  2. Pacothetaco

    Pacothetaco Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Posts:
    32
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    anyone is there a way to get a theater replay match add on?
    also is there a way to increase players per round cause ive seen six on a team before...
     
  3. Pedobear

    Pedobear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Posts:
    16
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    the six people is just a random issue with parties joining games.
    as for the theater mode, although it would be nice, i don't see how people could implement that.

    YouTube - Transformers: War For Cybertron (Team Deathmatch In Game VOIP) [PC] [HD] - latest gameplay vid if you guys wants to checkz it out :D 
     
  4. Pacothetaco

    Pacothetaco Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Posts:
    32
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    for theater mode i was thinking a game where you dont respawn and can view others...
     
  5. Pedobear

    Pedobear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Posts:
    16
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    this game alrdy has spec mode, but it's flat out terrible
     
  6. XxLaVaxX

    XxLaVaxX xenomorphasizer

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Posts:
    30
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    Dyyno, Xfire, & Livestream are programs that allow you to broadcast live on webpage & link while ingame.
    being this game says 2 spec max & is peer2peer (sorta/kinda), adding # more or trying to put a ingame dedicated spectator viewmode would not work sufficently to something like a theatermode or GTV imo.
     
  7. Pacothetaco

    Pacothetaco Active Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Posts:
    32
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    how do you do that? (not in escelation?)
     
  8. XxRoyxX

    XxRoyxX Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Posts:
    55
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    hi ppl Its XxROYxX here! some of u ppl might know me! Who wants to Ventrillo with me
     
  9. XxRoyxX

    XxRoyxX Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Posts:
    55
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
  10. XxRoyxX

    XxRoyxX Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Posts:
    55
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    can i join?
     
  11. MaxLinden

    MaxLinden Deceptipunk

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Posts:
    3,993
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    212
    Location:
    FL
    Likes:
    +34
    Facebook:
    YouTube (Old):
  12. Pedobear

    Pedobear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Posts:
    16
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    it should have worked. make sure you followed the steps correctly or tell me where you are stuck at?
     
  13. XxRoyxX

    XxRoyxX Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Posts:
    55
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    well actually its a little complicated on my part... lol. well actually be4 i had some kinda problem where i had to move all my files for TWFC into one folder... (Binaries) co i did the coalesced thing on the binaries folder 2... nothin happened so i ried a couple more things... I deleted the backup thing... nothin. i moved the coalesced file onto my desktop and copied it to the actual place as the video discribed, and still i got nothin... could u plz help
     
  14. XxRoyxX

    XxRoyxX Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Posts:
    55
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    btw i have a few typos cause im in a rush but hope u can make it out with the typos in it... should i reinstall the game? im scared that if i reinstall the game my files would be lost cause i put everythin in the same folder...
     
  15. Pedobear

    Pedobear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Posts:
    16
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    all you need to do is make sure file just says coalesced when you place it into the folder.
    the backup is there just incase the current one causes issues. But make sure whatever coalesced file u are using is named Coalesced. The file needs to be named Coalesced or the game will not read it. Hope that helps?
     
  16. XxRoyxX

    XxRoyxX Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Posts:
    55
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    exactly what i did before... tried again nothin :( 
     
  17. XxLaVaxX

    XxLaVaxX xenomorphasizer

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Posts:
    30
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    directory structure is wrong. all files do not go there.
     
  18. Pedobear

    Pedobear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Posts:
    16
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    correct the file should be placed in transgame/config/pc/cooked
     
  19. XxRoyxX

    XxRoyxX Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Posts:
    55
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    stupid me wrong folder lol thanx ppl btw if u wana add me to friends my screen name is XxROYxX
     
  20. Pedobear

    Pedobear Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Posts:
    16
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    sure np, send me an invite - OmniBear