Transformers Legend - Mobile Card Game by Mobage

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by illithid, Nov 29, 2012.

  1. Nezime

    Nezime Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Posts:
    22
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    I only got in one good streak this morning 388. Manage to grab myself 5 mirages. Sitting at 200 now..hope I can hold out. It would be my first tier 1 finish since the second event.
     
  2. Sorotia

    Sorotia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2013
    Posts:
    219
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Ebay:
    God forbid someone get tier 1 without lining their pockets with a few hundred dollars in the process...
     
  3. SilverRex

    SilverRex Omega Supreme

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Posts:
    313
    Trophy Points:
    111
    Likes:
    +0
    its getting more expensive

    before (Diamonds = cogs) would cost you 150-250 bux just to pull 1 R5 card from bridge.

    and now you need the same 85 diamond to pull the weapon as well.

    add to the pocket if you want both primes. I cannot imagine who in the world would ever afford these.
     
  4. penm

    penm Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Posts:
    268
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Congrats on the streak and mirages. It should make staying in Tier 1 a lot easier for you.

    Also, glad to see others getting similar streaks to me, I am really not sure why some people think this amount was impossible before as you really didn't have to do anything special.
     
  5. Master Blaster

    Master Blaster Banned

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Posts:
    9,041
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +5
    Ebay:
    Shit. Got three quarters of the way towards my second Mirage before they "fixed" the event. I'll be lucky to get above ten streaks now *sigh*.
     
  6. Sorotia

    Sorotia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2013
    Posts:
    219
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Ebay:
    I can imagine, they bait us with rubies and then a few months later they slowly start to slip in all of this new crap that takes a lot of time or even money to obtain all while raising the price of rubies needed to get the free stuff.

    I have kept up with TFL for a while now because I spent money in the past and I would feel like wasting it even though we're talking many events ago. Now all of this BS is really getting close to pushing me over the edge.

    Getting sick of tired for trying to farm for one character and getting 5 or 6 of the same mode in a 50/50 roll.
     
  7. chriscathjn16

    chriscathjn16 Devastator

    Joined:
    Jul 15, 2013
    Posts:
    371
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    That explains my first Mirage set pull (out of 4k chronogon); that gave me a bot, 2 alts and 3 weapons... Maybe I should email them so i can get my 1 more bot to complete 1 more..:D 
     
  8. Pavol Palat

    Pavol Palat Palatinus

    Joined:
    Sep 24, 2004
    Posts:
    572
    News Credits:
    13
    Trophy Points:
    212
    Likes:
    +48
    Hi guys. I am a bit confused of what is going on with this event.

    I could play very little today, I live in EU, so the event starts in the middle of the night and I obviously can't play at work.

    I played, encountered some very weak oponents, the battles used to crash as soon as I hit streak 20 on Magnus. Thanks to a workaround (close aps and reopen it until the match would resume, sometimes several times in a row) I was able to get to streak 125 or so which stocked my chronocubes very well. I pulled a Mirage set (for almost f2p it's a great bot!), then a Hound set to satisfy the inner collector. I noticed some of my oponents had 3+ Mirages so I wanted to do the run again.

    But suddenly I meet decks with T5s from the start and I lose to rubish decks due to critical hits (I have Elita One, 2x Skylynx, Event Mirage and still get killed by half evolved Perceptor and Elita One).
    So it seems to me that those guys with multiple Mirages just had more time to exploit the bug, right?
     
  9. Optimus Prime

    Optimus Prime TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Posts:
    5,436
    News Credits:
    25
    Trophy Points:
    317
    Likes:
    +282
    Or more money. You can get chronogon from weapon bridges. I saw people with 4 mirages only a few hours into the event last night.

    I'm 500 chronogon away from my first Mirage but can't win any more battles. :( 
     
  10. SouthtownKid

    SouthtownKid Headmaster

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    25,848
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    357
    Likes:
    +10,191
    Yep. I happened to be up late last night, so I was able to get 5 (although they screwed up one of them, withholding the bot and giving me an extra weapon). With just one more run through and the bot they owe me, I could have had an entire front row of Mirage. But oh, well.

    But yeah, people who were able to push hard last night without interruption were easily able to get entire decks of Mirages. Two an hour, no problem.
     
  11. matrixprime

    matrixprime Just a guy who likes toys

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Posts:
    2,498
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +859
    Ebay:
    Guess I'll have to sit this event out as I purged all BCS last event and have none now. I'll have to farm the next event.
     
  12. Nope

    Nope yscohb

    Joined:
    May 29, 2011
    Posts:
    4,959
    News Credits:
    9
    Trophy Points:
    262
    Likes:
    +2,943
    Oh shit, I didn't even realize Mirage was an R5 until earlier today. That explains why he costs more than Hound and why people have decks full of him, lol. Would have went hard last night and gotten a Mirage had I realized. Oh well.
     
  13. Master Blaster

    Master Blaster Banned

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Posts:
    9,041
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +5
    Ebay:
    My big mistake was wasting 400 chronogon on a Hound set thinking it'd be nice for the dex thing. What a waste of 400 I'll never get back. To top it off, pretty sure 1,000 chronogon has disappeared from my total since the last update, the one that split the RAW bridges.

    Feck.
     
  14. TheDonutKing

    TheDonutKing Well-Known Member

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Posts:
    317
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    So what's the real stats for R5 Mirage? I'm seeing two very different sets of numbers. Did Mobage change the stats for those who pull him after the fix?
     
  15. Sorotia

    Sorotia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2013
    Posts:
    219
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Great so now they split him up, so now that screws me over because I was holding off buying more of him since I had over 4k Chronogon and I heard it was bugged. So means I can either buy a ton of bot, alt, or weapons.
     
  16. SouthtownKid

    SouthtownKid Headmaster

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    25,848
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    357
    Likes:
    +10,191
    Splitting the Chromagon bridges was a clever stopgap solution to everyone's missing pieces. We shouldn't have to spend more to get stuff already owed us, but it's better than nothing. And if I can get enough for another bot and alt to go with the extra weapon they gave me, it all evens out, I guess.

    But the delay cost me dearly. It sucks watching my rank drop slowly and be able to do nothing about it. At rank 300 now.
     
  17. SouthtownKid

    SouthtownKid Headmaster

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    25,848
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    357
    Likes:
    +10,191
    FFS, fill your base using regular medals. Empty one slot, either by selling a unit or using it to upgrade something. Then using your Chromagon medals, it will only sell you enough to fill the ONE space you have open in your base.

    Problem solved.


    A: 51564
    H: 107791
    D: 5989
     
  18. Sorotia

    Sorotia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2013
    Posts:
    219
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Well I already made the mistake of purchasing bots...usually it says when you purchase something it will purchase 2 cards, 50 cards, and ect...it said only 900 for one card so I made the stupid mistake of assuming it would be different...probably what Mobage was hoping for.
     
  19. SouthtownKid

    SouthtownKid Headmaster

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    25,848
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    357
    Likes:
    +10,191
    It's what the game has always done in any non-money bridge available. You push the button, and it gives you the maximum of whatever for however many you can afford. It's annoying and nonsensical, but completely par for the course.
     
  20. Sorotia

    Sorotia Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2013
    Posts:
    219
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Ebay:
    I know...besides being unlabled like everything else it's my fault...but anyways I think I'm done with the game. Their BS and greed is enough for me...