Transformers Legend - Mobile Card Game by Mobage

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by illithid, Nov 29, 2012.

  1. penm

    penm Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Posts:
    268
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Mirage MTM

    Attack: 51564
    Health: 107791
    Defense: 5989
     
  2. Galvatronx4

    Galvatronx4 Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2013
    Posts:
    783
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    Fucking a man...Damn it...Was on a streak of 23...Got that stupid fucking can't find opponents message again. Restarted and went to normal again and yet AGAIN it's still blank cards...How are you supposed to go on any form of streak when it keeps doing this stupid shit.
     
  3. ILikeSoundwave

    ILikeSoundwave Stunticon

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Posts:
    272
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    92
    Likes:
    +45
    390!!!! Seriously wow, at what point did you have to start using 2 BC's?

    Anyways just pulled a Axor alt mode from Gold medals!
     
  4. penm

    penm Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Posts:
    268
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    I have an all R5 deck, so I only 2 cube if I see an all R5 deck. However, the matching systems seems messed up at the moment as I was facing all R4 decks after streak 50+ all the way until 390.

    If you guys want an R5 card, I would do large streak now to get the chronogon and get Mirage before stronger decks get in.
     
  5. ILikeSoundwave

    ILikeSoundwave Stunticon

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Posts:
    272
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    92
    Likes:
    +45
    I don't know would it be easier to get Mirage by repeating a battle up to streak 8 over and over again or is it better to get one high streak to get him? The only R5's I have are Skylynx and Elita-1 and i'm currently at Captain rank so i'm worried if i go with the second option the bosses will get higher as I rank up because I have a weaker deck than you do.
     
  6. Mousesi2k

    Mousesi2k Decepticreep

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Posts:
    490
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    82
    Likes:
    +2
    Ebay:
    I'd love to be able to do long streaks but that mother fing error even after restarting / downloading kills it at 23....
     
  7. penm

    penm Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Posts:
    268
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    I always get the 'no opponent' things at streak 23, but after force restarting the app about 3-4 times I usually find an opponent to fight. Once you are past this streak 23 glitch the skies are the limits.
     
  8. penm

    penm Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Posts:
    268
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Attached are the decks I have been fighting on Magnus streak 50+

    Every win past 50 in Magnus gives you 18 Chronogons - so I was able to get 6000 of these with my 390 run. So got 3 MTM mirages in 1 run for less than an hours play time.

    I would try to long streaks now if I were you before Mobage fixes this matching system up...
     

    Attached Files:

  9. penm

    penm Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Posts:
    268
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Also, Galvatron, I forgot to mention I also had your issue where all my opponent options were blank.

    I still chose 1-cube to see what it would do and nothing happened, then I forced restarted the app and got new opponents. I am not sure if I lost a BC by doing this by you may have to choose 1-cube before force resetting it to get new opponents.
     
  10. SouthtownKid

    SouthtownKid Headmaster

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    25,867
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    357
    Likes:
    +10,206
    Also wanted to mention, in addition to the 'no opponents' glitch, there's also the glitch where it only gives you ONE choice of opponent. If it's a deck of 4's, that's no problem. But if it's a Mirage-O-Squad, the force quit/restart trick works on that as well. You'll come back with at least one more opponent option.

    390 is dang impressive. Maybe I lost too much time with all the times it forced me to restart (I got the 'no opponent' thing periodically, including less than 2 minutes before the end), but I only made it to 260 before I timed out...
     
  11. TerreStrial

    TerreStrial Well-Known Member

    Joined:
    Dec 4, 2013
    Posts:
    160
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    Same happened to me..the streak stops at 23 with blanc opponent. Anyways..what I want to ask is how to increase my streak and climb up the ranks but without spending too many bcs.
    I mean the wins don't give you every time bcs as reward. I'll end having zero of them in couple of days if I continue to spend them like this
     
  12. unicronic

    unicronic Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Posts:
    6,560
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    367
    Location:
    UK
    Likes:
    +872
    Twitter:
    FFS, more of this 'can't find PVP opponent' crap.

    Ugh, having to start building a chain of wins up from 20pts is numbing.

    It always happens around the 24 wins mark.
     
  13. Kevin XI

    Kevin XI Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Posts:
    3,906
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    237
    Location:
    Lewisville TX
    Likes:
    +226
    260? 390? Damn! My highest before time's up is only 128. I do have to restart 4 to 6 times, though, and that takes almost 3 minutes off each time.
     
  14. TerreStrial

    TerreStrial Well-Known Member

    Joined:
    Dec 4, 2013
    Posts:
    160
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    Highest streak 23!! After that I just get decks full of 5s! Zero chance of beating them. Do I have a chance to finish above 3000? If not this event will end today for me.
     
  15. SouthtownKid

    SouthtownKid Headmaster

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    25,867
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    357
    Likes:
    +10,206
    I hit the weirdest glitch of all. I had enough for 2 Mirages, so I hit the bridge...

    But...

    A weird error message popped up, and it gave me 2 alts, 1 robot, and 3 weapons. Arrrgh. Time to send an email.
     
  16. CHALLOWELL89

    CHALLOWELL89 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Posts:
    340
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Anyone's win streak end because the game was unable to find an opponent? Also, how do I go from people with level 3's in their deck to a person with all level 5's that I can't 3 cube...?
     
  17. SouthtownKid

    SouthtownKid Headmaster

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Posts:
    25,867
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    357
    Likes:
    +10,206
    Dude, are you for real?
     
  18. Galvatronx4

    Galvatronx4 Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2013
    Posts:
    783
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    Okay I'll try that definitely. My highest win streak so far is about 35. I always run into full R5 decks..Smh.

    How did you go on a 390 streak in just 60 minutes? o_O  That seems impossible lol
     
  19. CHALLOWELL89

    CHALLOWELL89 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Posts:
    340
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    I'm going with yes since I dont know what you're getting at...
     
  20. CHALLOWELL89

    CHALLOWELL89 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Posts:
    340
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Alright, never mind haha. I just got done with a 12 hour night shift so I usually dont feel like reading through some odd pages that ive missed, but that was right above me, my bad that time haha