Transformers 3 Filming Michigan Ave LIVE FEED

Discussion in 'Transformers Movie Discussion' started by Tony_Bacala, Jul 16, 2010.

  1. Starscreamownz

    Starscreamownz Air Commander

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Posts:
    3,800
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +7
    Well Im more inclined to ask what happened. The feed keeps switching between a view of Chicago from the sears tower, a highway and lake Michigan. Which I'd be fine with if baysplosions were included.
     
  2. Bayless

    Bayless Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Posts:
    463
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    HAH!!! Bazinga
     
  3. MTME

    MTME Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Posts:
    11,326
    News Credits:
    8
    Trophy Points:
    222
    Likes:
    +48
    uuuhhh....feeds not working, I'm getting all of Chicago BUT where Bay is filming
     
  4. Starscreamownz

    Starscreamownz Air Commander

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Posts:
    3,800
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +7
    Connection to the camera was probably lost. Whatever it is, I blame bay.
     
  5. optimusprime42

    optimusprime42 Autobot Leader

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Posts:
    7,053
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    247
    Likes:
    +99
    tony beat me to it
     
  6. rodimal

    rodimal Let's destroy Decepticons

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Posts:
    752
    Trophy Points:
    146
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Makes sense but sucks. I didn't get a chance to see it. Hopefully it will be back up but I doubt it.