Youtube Problem.

Discussion in 'General Discussion' started by NemesisBruticus, May 14, 2009.

  1. NemesisBruticus

    NemesisBruticus Banned

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Posts:
    2,719
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    I used WMM to make a video, and for some reason everytime I upload it it fails to convert the file, what am I doing wrong?
     
  2. Brawlastator

    Brawlastator it is our life - jon bovi

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Posts:
    2,869
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +2
    Open the file in WMM, hit "File", select "Save movie," not "Save project." This should save it as a Windows Media file, not a Moviemaker Project, which Youtube can't upload.

    Look forward to watching your video.
     
  3. MACRAPTRON

    MACRAPTRON Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2003
    Posts:
    3,442
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    202
    Likes:
    +8
    Does Youtube works with .WMV files? I encode my videos with the Xvid codec.
     
  4. NemesisBruticus

    NemesisBruticus Banned

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Posts:
    2,719
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    Thanks. Sorry to dissapoint but im not in the video, just showing off some Digibashes.
     
  5. Omnius

    Omnius Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2006
    Posts:
    11,890
    News Credits:
    8
    Trophy Points:
    256
    Likes:
    +8
    I uploaded a WMM video to Youtube, but the quality was pretty poor. :(  You might be better off with AVI.
     
  6. Vangelus

    Vangelus Long Live the New Flesh Moderator Content Contributor

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Posts:
    14,910
    News Credits:
    23
    Trophy Points:
    267
    Likes:
    +29
    Ebay:
    If you can, try and set the resolution to be at least 640x480- that kind of helps ensure you get the HQ option.
     
  7. NemesisBruticus

    NemesisBruticus Banned

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Posts:
    2,719
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    Where do you set the resolution in WMM?
     
  8. jorod74

    jorod74 Psycholagnist (Ret.)

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Posts:
    7,559
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +2
    Ebay:
    You are Using Youtube

    oh, get real. it's almost obligatory to make a bad joke about the 'tube...

    go with avi files. i have had better luck/quality with that myself
     
  9. Vangelus

    Vangelus Long Live the New Flesh Moderator Content Contributor

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Posts:
    14,910
    News Credits:
    23
    Trophy Points:
    267
    Likes:
    +29
    Ebay:
    Not really sure of the technical side of WMM- I don't use it myself
     
  10. NemesisBruticus

    NemesisBruticus Banned

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Posts:
    2,719
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    I dont know what an Avi is.
     
  11. Brawlastator

    Brawlastator it is our life - jon bovi

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Posts:
    2,869
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +2
    So did you do as I said? How is it going?
     
  12. NemesisBruticus

    NemesisBruticus Banned

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Posts:
    2,719
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    Still working on it.
     
  13. NemesisBruticus

    NemesisBruticus Banned

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Posts:
    2,719
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
  14. newguy

    newguy i

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Posts:
    2,913
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    Publish to you computer and use that version.
     

Share This Page