youtube playback troubles

Discussion in 'Video Games and Technology' started by Recall, May 29, 2009.

  1. Recall

    Recall Player Select

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    6,129
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    211
    Likes:
    +2
    for some reason my laptop (barely 12 months old) is struggling to play standard youtube videos. the HD ones it can't play at all but even the standard ones wont and its puzzling as to why.

    My laptop is fast enough, all the appropiate programs are upto date but after about a minute of watching a video it won't progress any further and just displays that little grey spinning ring in the middle.

    Any tips or suggestions to solve this problem?

    Thanks

    Edit - I use firefox, if that makes a difference.
     
  2. smangerbot

    smangerbot The Holy Zombie Jesus TFW2005 Supporter

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    10,016
    Trophy Points:
    266
    Likes:
    +0
    if its not flash player i would say it sounds like your connection....
     
  3. Smasher

    Smasher HUNKY BEATS

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Posts:
    12,705
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    256
    Likes:
    +3
    Try IE. If it works fine in IE then uninstall the Flash plugin for Firefox and force it to load a new one.
     
  4. Recall

    Recall Player Select

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    6,129
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    211
    Likes:
    +2
    its stil doing it, always 1 minute 15 into a video. I'm guessing my connection times out or some other bullshit :( 
     
  5. Smasher

    Smasher HUNKY BEATS

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Posts:
    12,705
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    256
    Likes:
    +3
    Even with IE?
     

Share This Page