Woah FullHD is awesome! or my new Setup!

Discussion in 'Video Games and Technology' started by Napjr, May 25, 2009.

  1. Napjr

    Napjr <b><font color=gold>Mr. Internet</font><br><font c Veteran

    Joined:
    Jun 23, 2002
    Posts:
    1,717
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    192
    Likes:
    +4
    Ebay:
    Hey guys!

    I got today a 32 inch Sony Bravia 1080p Full HD and its awesome!

    3 HDMI ports, 1 VGA, 1 Super Video, and a couple of others. Traded my brother old monitor (14inch CRT) and got $100 off retail!

    Here´s some pics of my 4 year old setup, with my 17 inch Samsung Monitor (now its my bro´s). The pic was taken in december 2004:
    [​IMG]

    And now it looks like this:
    [​IMG]



    Saddly i lost the panel space of the desk, but i can live with that


    Also a pic of one of my current background (i have a wallpaper changer with lots of pics, saddly many are low res)

    [​IMG]

    Btw, thats XP running :D 
     
    Last edited: May 25, 2009
  2. MacrossFA19

    MacrossFA19 That son of a bitch!!!

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Posts:
    1,561
    Trophy Points:
    181
    Likes:
    +0
    Ebay:
    I think its time for you to get a bigger desk. i don't think the monitor will fit into that hole.


    Other than that, I pretty much had the same response when I got my HD. I can see shit in the games now that I didn't notice before.

    And if your looking to get rid of any of those bots to make space, contact me first.
     
  3. Napjr

    Napjr <b><font color=gold>Mr. Internet</font><br><font c Veteran

    Joined:
    Jun 23, 2002
    Posts:
    1,717
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    192
    Likes:
    +4
    Ebay:
    Well, the desk is sturdy enough for a few more years and i dont mind the hole really, size its actually 22" so the new TV will be in front of it with enough space to not fall over (as you can see on the pic)

    And respect the bots, sorry, they love their actual home :D 
     
  4. 03Mach1

    03Mach1 Reason Has No Voice

    Joined:
    Dec 9, 2002
    Posts:
    15,264
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    282
    Likes:
    +22
    Ebay:
    There is nothing like HD. The difference between SD and HD is like night and day. And anyone who says other wise is simply trying to make themselves feel better for not having it. Nice monitor!
     
  5. jorod74

    jorod74 Psycholagnist (Ret.)

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Posts:
    7,559
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +2
    Ebay:
    i got my 32" and i don't mind that it isn't 1080p- i couldn't tell the difference between them personally.- but going from a 16 year old 27" RCA to a 720p is breathtaking.
    [​IMG]

    can you take a wide shot of your new setup (like the pic of your old setup)? the closeup doesn't do much justice.

    great upgrade and nice! hope you enjoy it for a long time.
     
  6. Napjr

    Napjr <b><font color=gold>Mr. Internet</font><br><font c Veteran

    Joined:
    Jun 23, 2002
    Posts:
    1,717
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    192
    Likes:
    +4
    Ebay:
    Yeah, i needed a new monitor and i was looking at several 22 inch options, but when i saw the TV with my video card DVI capable i knew i had to go with this rout :D 

    Sure! Im recharging the camera batteries right now :) 
     
  7. Napjr

    Napjr <b><font color=gold>Mr. Internet</font><br><font c Veteran

    Joined:
    Jun 23, 2002
    Posts:
    1,717
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    192
    Likes:
    +4
    Ebay:
    Done

    [​IMG]


    Im still gonna change the figures at the top and might get a new keyboard/mouse combo, even though that one still works just fine, it might be time to upgrade (its 4 years and half old)
     
  8. jorod74

    jorod74 Psycholagnist (Ret.)

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Posts:
    7,559
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +2
    Ebay:
    Awesome!
    that new pic really shows it off nicely. Thanks!

    all i wanna do now with my setup is replace the keyboard and mouse-like you mentioned- but i wanna go wireless for freedom.
    be nice to cruise here or control Media Center from my Futon, lol.
     
  9. ChldsPlay

    ChldsPlay Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2006
    Posts:
    2,071
    Trophy Points:
    186
    Likes:
    +0
    At 32" the human eye can't tell the difference between 720p and 1080p unless you're like a foot away. Really anything under 42" could be just fine at 720p.
     
  10. jorod74

    jorod74 Psycholagnist (Ret.)

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Posts:
    7,559
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +2
    Ebay:
    i didn't know that ChldsPlay.
    even with my 32", i still use ZoomText to do anything.
     
  11. shortround

    shortround Banned

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Posts:
    554
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    that looks like my tv
     

Share This Page