why does it say "shockwave" during transformation?

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by LordShockwave, Jul 31, 2012.

  1. LordShockwave

    LordShockwave Harold of Power.

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Posts:
    737
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +7
    In the demo, during transformation in the corner it says "shockwave"
    why?
     
  2. Cyber-Scream

    Cyber-Scream Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Posts:
    9,609
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    191
    Likes:
    +14
    I've been assuming it's some kind of glitch.
     
  3. Karhukjnsi

    Karhukjnsi Universal Wrestler

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    6,955
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    192
    Likes:
    +9
    I kept hoping it was some sort of mid-transformation attack.
     
  4. Prime Jetscream

    Prime Jetscream The Ultimate Golden Gamer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    10,457
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California, USA
    Likes:
    +20
    Sometimes in MP as a Scientist, I had no weapons in vehicle form and it just said "SHOCKWAVE"
     
  5. Syphon

    Syphon Meme Queen Extraordinaire

    Joined:
    May 6, 2012
    Posts:
    32
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    I've been wondering that myself...
     
  6. Joalro

    Joalro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Posts:
    662
    Trophy Points:
    147
    Likes:
    +137
    I think it's metaphorical. There is a little bit of shockwave in all cybertronians. During transformation is a perfect time to reflect on that fact.
     
  7. Mechafire

    Mechafire Veteran

    Joined:
    May 9, 2008
    Posts:
    24,149
    News Credits:
    30
    Trophy Points:
    291
    Likes:
    +39
    I noticed that too. Weird.
     
  8. MV95

    MV95 @marlinfan1995 News Staff

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Posts:
    6,137
    News Credits:
    47
    Trophy Points:
    247
    Location:
    United States
    Likes:
    +1,905
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    YouTube:
    I've been wondering about that as well. I even tried pressing the ability button during transformation.
     
  9. optimegatron

    optimegatron Not over, not finished.

    Joined:
    Jul 9, 2011
    Posts:
    2,440
    News Credits:
    8
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +8
    Aw man, pressing the ability button during transformation triggers a shockwave? I'd love to see that in the full game.
     
  10. scoobsterinc

    scoobsterinc Scoobs

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Posts:
    3,145
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    172
    Likes:
    +11
    No it just says shockwave randomly in the corner....

    It must be because shockwave invented everyone :rolleyes: 
     
  11. Crainy

    Crainy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Posts:
    1,041
    Trophy Points:
    136
    Likes:
    +0
    That made me lol.
     
  12. Rexidus

    Rexidus Autobot TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Posts:
    14,293
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    287
    Likes:
    +112
    Just a bug.
     
  13. Bumblebot

    Bumblebot Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Posts:
    79
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +1
    A bug that must be squished, have you guys told High Moon about the shockwave corner thing yet?
     

Share This Page