Translation for Japanese TF DVD tin?

Discussion in 'Transformers General Discussion' started by taterx, Dec 8, 2007.

  1. taterx

    taterx Lurkin since Transfandom

    Joined:
    Nov 24, 2006
    Posts:
    1,718
    Trophy Points:
    177
    Likes:
    +2
    Translation for Chinese TF DVD tin?

    Last weekend I decided I wanted the transformers source annual holiday exclusive and bought the DVD boxset cause I had no episodes in that format. I can get it to play in English but was wandering if someone here knows how or if the menu can be switched to English.
    If not it's no big deal, but it would be cool if it did have a way to change the language in the menu bar. Thank you in advance. TX
     
    Last edited: Dec 8, 2007
  2. ILoveDinobot

    ILoveDinobot Arise Rodimus Prime

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Posts:
    15,009
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    287
    Location:
    Long Island
    Likes:
    +36
    Twitter:
    Weird, that people are saying the menus are in Chinese, they were an autobot symbol for my chinese tin set. Unless there is actually a Japanese set? and you don't mean Chinese? Any pics?
     
  3. Sycia

    Sycia Draconian Faction

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Posts:
    1,226
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +0
    Pictures please : )
     
  4. taterx

    taterx Lurkin since Transfandom

    Joined:
    Nov 24, 2006
    Posts:
    1,718
    Trophy Points:
    177
    Likes:
    +2
    Sorry it is Chinese my bad on that. Like I said it doesn't really matter if I cant adjust the language on the menu it just would have been nice. You never know what clever people on the boards can figure out so I thought I would ask.
     
  5. ILoveDinobot

    ILoveDinobot Arise Rodimus Prime

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Posts:
    15,009
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    287
    Location:
    Long Island
    Likes:
    +36
    Twitter:
    no you can't change the menu language, what you can do is press the play button at each option, if it is not the option you want on your remote there should be a button for "DVD MENU" press that and try again.
     
  6. taterx

    taterx Lurkin since Transfandom

    Joined:
    Nov 24, 2006
    Posts:
    1,718
    Trophy Points:
    177
    Likes:
    +2
    That's exactly what I did. I had them playing in English in under a Minuit. Anyhow thanks for chumming in and answering my silly question I appreciate it. TX
     

Share This Page