Transformers Prime Gameplay Screenshot Optimus and Megatron

Discussion in 'Transformers News and Rumors' started by Exodus, Jul 17, 2012.

  1. Exodus

    Exodus Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    Posts:
    5,980
    News Credits:
    79
    Trophy Points:
    247
    Likes:
    +259
    This Transformers Prime Tuesday we have a gameplay screenshot of Optimus Prime and Megatron in battle from the new Transformers Prime video game. Look for the game this October 31st!
    https://www.facebook.com/transformers?ref=ts
     

    Attached Files:

  2. vatarian

    vatarian snide spider

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Posts:
    2,654
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California
    Likes:
    +452
    I don't see Megatron.... Unless he switched bodies with a Vehicon.
     
  3. Prime Jetscream

    Prime Jetscream The Ultimate Golden Gamer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    10,457
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California, USA
    Likes:
    +21
    This.
     
  4. Exodus

    Exodus Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2011
    Posts:
    5,980
    News Credits:
    79
    Trophy Points:
    247
    Likes:
    +259
    It is a pretty bad screen shot image...that's all they had.
     
  5. ken8kuhletz08

    ken8kuhletz08 JKC

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Posts:
    1,184
    News Credits:
    108
    Trophy Points:
    172
    Likes:
    +114
  6. Sideswipe80

    Sideswipe80 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2002
    Posts:
    10,401
    News Credits:
    26
    Trophy Points:
    262
    Likes:
    +44
    Weird, no coverage of the Wii version? I want to see it before I get it for my 3 year old.
     
  7. moreprimeland

    moreprimeland Optimus told me to do it! Moderator TFW2005 Supporter

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Posts:
    24,026
    News Credits:
    38
    Trophy Points:
    352
    Location:
    Tennessee
    Likes:
    +988
    My 7 yr old nephew has been asking about Wii as well...told him he might be stuck with getting the DS version.
     

Share This Page