Transformers: Earth Wars

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by THE-TRANSFORMER, Jan 24, 2016.

  1. Astoriacrew

    Astoriacrew Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2003
    Posts:
    833
    Trophy Points:
    222
    Likes:
    +71
    Update: 4* Blast Off for my Decepticon account.
     
  2. Pfg80

    Pfg80 Dinobot

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Posts:
    1,390
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    187
    Location:
    The Netherlands
    Likes:
    +609
    Personally i go full screen but just like on your Phone but then two finger swipe on your touchpad or if you can make it work that two finger control fuction.
     
  3. BuB82

    BuB82 Member

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Posts:
    17
    Trophy Points:
    17
    Location:
    Hungary
    Likes:
    +8
    On PC, how? :D 
     
  4. Pfg80

    Pfg80 Dinobot

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Posts:
    1,390
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    187
    Location:
    The Netherlands
    Likes:
    +609
    What?? Only got the mouse??? Enable the two finger control. If you use NOX that should be middle mouse button and then click and swipe left or right.
     
  5. Susha

    Susha Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2013
    Posts:
    1,695
    Trophy Points:
    197
    Location:
    UK
    Likes:
    +989
    Hello everyone, I'm starting a playlist on my youtube channel (Maso Pan) with dubbed Earth Wars storyline, using text to speech. I tried to give each robot/character a different voice. The aim is to make them watchable without having to read the story. And yes I'm a bit behind respect to current state of the game.

    I have kept printscreens during events and for now each video is shorter than 2 mins, any feedback is greatly appreciated.

    Transformers: EW, dubbed story playlist;
    transforers earth wars storyline - YouTube

    latest dubbed episode:
     
  6. BuB82

    BuB82 Member

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Posts:
    17
    Trophy Points:
    17
    Location:
    Hungary
    Likes:
    +8
    Ah, okay, thanks, i will try it.
     
  7. Ephland

    Ephland Let's Go Rangers

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Posts:
    11,083
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +4,882
    G1 Jazz for my gold. Which is fine, except I don't have the 4*. The 3* is on my war team so he got it, and I gave his Micronus core to Skyburst.
     
  8. REDLINE

    REDLINE longer days, plz? Veteran

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Posts:
    27,983
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    352
    Likes:
    +110
    I got that for my mixmaster, and he's also 3*, but even at 3, he's still awesome!
     
    • Like Like x 1
  9. Carnage73

    Carnage73 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2017
    Posts:
    514
    Trophy Points:
    122
    Likes:
    +119
    Ebay:
    Twitter:
    I managed to recruit 2* Divebomb & 3* Scavenger this weekend so I now have all 2*s & all 3* Constructicons.
     
  10. ChErikS

    ChErikS Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Posts:
    505
    News Credits:
    17
    Trophy Points:
    207
    Likes:
    +325
    Pulled Gold Mixmaster and Silver Shockwave which were exactly what I was hoping for. My bronze Megatron was useless since I already have a gold Megatron core on my four star Megs.
     
  11. Ephland

    Ephland Let's Go Rangers

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Posts:
    11,083
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +4,882
    I was able to fuse my Silver Jazz G1 core into my Gold Jazz G1 core
     
  12. DeathShock

    DeathShock Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2018
    Posts:
    185
    Trophy Points:
    32
    Likes:
    +28
    That's interesting, you have a 3 star Jazz on your war team? What level/ability?
     
  13. Ephland

    Ephland Let's Go Rangers

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Posts:
    11,083
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +4,882
    Well he's there by default. My gunner lineup is absolutely pathetic and my 3* Jazz is the second best one I have. He's about to hit Level 53 and has a SA of Level 6.

    My 5* crystal will be available pretty soon, and I think I'm gonna email Space Ape and beg them to just take the shards and stick 5* Jazz in my game.
     
  14. DeathShock

    DeathShock Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2018
    Posts:
    185
    Trophy Points:
    32
    Likes:
    +28
    Ah, I see. His stats are solid but even at 4 star his ability is a bit costly and doesn't do enough damage. So he's on my B team. I was hoping for the gold Jazz core this weekend but pulled G1 Prime.
     
  15. REDLINE

    REDLINE longer days, plz? Veteran

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Posts:
    27,983
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    352
    Likes:
    +110
    Doesn't do enough damage? I disagree, at least, if you have his SA leveled up. It's awesome watching him annihilate 4-5 defense all at the same time in one shot. Or, if not, so close that a shot from scourge or cyclonus finishes them all off..
     
  16. DeathShock

    DeathShock Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2018
    Posts:
    185
    Trophy Points:
    32
    Likes:
    +28
    Yup. I have his 4 star at 53/6 and it's still not a great option in Caminus/Cybertron wars. Sometimes I use his ability in z13 but it's highly situational.
     
  17. Ephland

    Ephland Let's Go Rangers

    Joined:
    Oct 31, 2008
    Posts:
    11,083
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +4,882
    Mine certainly can't one-shot anything in most wars, but he can weaken the setup if there's a cluster.
     
  18. DeathShock

    DeathShock Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2018
    Posts:
    185
    Trophy Points:
    32
    Likes:
    +28
    Jazz needs to be 59/7 (or 58/8) JUST to one-shot HQ15 mortars...he can't one shot anything in HQ16. Most Caminus bases (and even a lot in Platinum now) will have maxed defenses...so, even if I use him I won't use his SA. I'm close to my next 5 star though, so if I pull him I'd be pretty happy!
     
  19. Tilarta

    Tilarta Well-Known Member

    Joined:
    Jul 15, 2016
    Posts:
    226
    Trophy Points:
    107
    Likes:
    +76
    The game did a minor content update today and I assume it included the ability to fuse G1 cores, because the option to fuse Jazz's core was suddenly available.

    That does happen to my game sometime, that a specific function isn't available for a few days.
    For example, Swoop and Sludge didn't get their rename until two days after that update was released, even though most of the content update was applied.

    I tend not to use Jazz's special ability more then once, twice is about as much as I can allow before he starts consuming vital ability points and preventing the rest of the team from using their special abilities.
    And I only use it on defence clusters, it's impractical to use it on a single isolated target.
    Which is why I assigned Jazz to a team I don't use often, so he's not inconveniencing a team I use regularly.
     
  20. Susha

    Susha Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2013
    Posts:
    1,695
    Trophy Points:
    197
    Location:
    UK
    Likes:
    +989
    Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong!!
    here's my latest video with the Furman storyline from a while back
     

Share This Page