The Retro Pack....

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Angelwave, Aug 21, 2012.

  1. Angelwave

    Angelwave Physical Maintenance.....

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Posts:
    6,043
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    191
    Likes:
    +4
    Ok...so I have used the guns in SP. They are great BTW, old school sound effects and everything. :D 

    But the G1 Optimus model....cannot find it anywhere. The chassis doesn't come up in MP, and there is no indication on how to use it in SP.

    Am I missing something?
     
  2. Shizuka

    Shizuka Optimus Prime's scriptor

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Posts:
    5,136
    News Credits:
    28
    Trophy Points:
    247
    Likes:
    +396
    From what I saw in a Dev video on Optimu's level you press Y to "change character".
     
  3. Shatterpoint

    Shatterpoint Neato

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Posts:
    7,150
    News Credits:
    48
    Trophy Points:
    212
    Likes:
    +73
    That's awesome.

    Can't wait to pick my copy up.
     
  4. Prime Jetscream

    Prime Jetscream The Ultimate Golden Gamer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    10,457
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California, USA
    Likes:
    +20
    Oooooo now you made me want to use Shockwave's cannon.
     
  5. Starscreamer95

    Starscreamer95 'Civil' Nintendo Fanboy

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Posts:
    9,238
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    197
    Location:
    Australia
    Likes:
    +39
    Maybe you'd have to complete the campaign in order to use retro skins?
     
  6. biscuits

    biscuits Sin from Genesis

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Posts:
    8,888
    Trophy Points:
    212
    Likes:
    +57
    I would've got that, except it costs extra for some stupid reason...
     
  7. HaloStar22

    HaloStar22 Amazing AutoBot

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Posts:
    300
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    where do you find the Shockwave and megatron weapon in SP? (Don't have the game yet, would like to know for future reference)
     
  8. Shatterpoint

    Shatterpoint Neato

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Posts:
    7,150
    News Credits:
    48
    Trophy Points:
    212
    Likes:
    +73
    Teletraan Store.

    Or at least I assume.
     
  9. HaloStar22

    HaloStar22 Amazing AutoBot

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Posts:
    300
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    And another question, What do you press to access G1 Prime on PS3?
     
  10. Torque

    Torque The WORDSMITH

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Posts:
    11,340
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    222
    Likes:
    +11
    Been wondering bout that myself...
     
  11. HaloStar22

    HaloStar22 Amazing AutoBot

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Posts:
    300
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    I guess I'll find out tonight!
     
  12. Starscreamer95

    Starscreamer95 'Civil' Nintendo Fanboy

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Posts:
    9,238
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    197
    Location:
    Australia
    Likes:
    +39
    I already said, to use G1 Prime, or maybe even G2 Bruticus, you probably have to complete the campaign.
     
  13. Wreck n rule

    Wreck n rule Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Posts:
    291
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Okay, quick question from a preorder newb.

    I preordered the Xbox version from Gamestop, which means I should get the Retro Pack bonuses. They were a preorder bonus for Gamestop, weren't they? And if I'm not wrong (And I'm pretty sure I'm not), is there something I should be looking for? A little slip of paper, or a notice that I actually got it? Or is it all on the actual game?
     
  14. Jadryx

    Jadryx Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Posts:
    2,025
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +2
    There should be a code on the receipt when you pick up your game (at least that's how it was with my last Gamestop preorder) You enter the code on the dashboard same as you would a code for MS points or Live subscription.
     
  15. Wreck n rule

    Wreck n rule Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2011
    Posts:
    291
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Thanks, checking....

    EDIT: It was there. Thanks.
     
  16. Squints

    Squints Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Posts:
    577
    Trophy Points:
    111
    Likes:
    +0
    If it's Y on 360, it's probably Triangle on PS3, considering they're in the same position. Usually the controls correspond when they're in the same position. The only exception that leaps to mind is L/R1 and L/R2 (PS3) vs. L/RB and L/RT (360), which I've always assumed is related to standards set in the PS1 era.
     
  17. WarConvoy

    WarConvoy Earth Defense Command

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Posts:
    277
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Ebay:
    This SUCKS! :banghead:  I did not Pre-Order the PS3 game because I work nights and sleep during the day. I also had to convince my wife to let me buy it. I did not get to the store yesterday and today I made it a priority to stay awake late so I can get to the EBGames Store - GameStop (Pickering Town Centre St0815, 1355 Kingston Rd. Unit 144), as the doors are opening. They guy behind the counter was not able to give me a code. The only reason I was going to buy the game now and at EBGames was because of this Free DLC.
    I phoned EBGames Store - GameStop Customer service and they said that it is printed on the sales receipt and there was no way to get the code after the end of the pre-order date.
    I've bought other Games on release date at this store and the code was printed on a peace of paper that was in the case.
    They have now lost a sale! I'm going to now wait till it is on sale for a good price (At Any store) and buy the DLC when it comes out on the PSN Store.
     
  18. Hook

    Hook Out of Options Veteran

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    11,460
    Trophy Points:
    322
    Location:
    Gatineau, Quebec
    Likes:
    +6
    Facebook:
    For those of you wondering how to access G1 Prime in single player campaign:

    Once you start the second stage, quit the game and go back to the main menu. Do NOT select continue, but rather chose Campaign. This will display the level select screen. Go to the second stage, press triangle (or Y) and bam! G1 Prime goodness.

    The retro Megs-inspired gun is in the Teletraan store later in stage 2. Loving the oldschool sounds! :D 
     
  19. Angelwave

    Angelwave Physical Maintenance.....

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Posts:
    6,043
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    191
    Likes:
    +4
    Thanks guys.

    Just had to take a nap since I've been playing since release. (long healthy campaign so far)

    Perhaps it does need the campaign to be completed.....although....I find it strange that the guns are at least usable right from the get go (and yes you do access them via Teletran).

    Haven't tried the "Y" button yet. But will give it a shot to see if anything happens.
     
  20. Dirge121

    Dirge121 Eat the chikums

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Posts:
    9,946
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    287
    Likes:
    +445
    Ebay:
    Twitter:
    YouTube:
    Tumblr:
    Isnt it just for Escalation? I thought you'd just pick Prime there and hit whatever button you use to change skin.
     

Share This Page