TFW 2005 invalid gateway issues?

Discussion in 'General Discussion' started by 3.8TransAM, May 2, 2012.

  1. 3.8TransAM

    3.8TransAM 1989 Turbo Trans AM

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Posts:
    5,047
    Trophy Points:
    227
    Location:
    Nw IN
    Likes:
    +163
    Been getting a ton of these today.

    Anyone know whats going on?

    Wasn't sure where to post this either.

    It's only on this site so I know its on partially due to me being crazy.
     
  2. firehawc_69

    firehawc_69 cloppers = ignore list

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Posts:
    10,629
    News Credits:
    9
    Trophy Points:
    217
    Likes:
    +16
    Try another browser.
     
  3. 3.8TransAM

    3.8TransAM 1989 Turbo Trans AM

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Posts:
    5,047
    Trophy Points:
    227
    Location:
    Nw IN
    Likes:
    +163
    Not doing it now...............

    Weird it was only happening on TFW
     
  4. GFH

    GFH The G Squad

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Posts:
    3,601
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +8
    Zis belongs in ze tech support. ;) 
     
  5. 3.8TransAM

    3.8TransAM 1989 Turbo Trans AM

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Posts:
    5,047
    Trophy Points:
    227
    Location:
    Nw IN
    Likes:
    +163
    I couldz not pozt in ze tex support at all:bay 

    It's working fine now or it appears to be.......

    Just wacky it was only here and no where else
     
  6. Secretcode

    Secretcode Keeper of Encarta Veteran

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Posts:
    6,121
    News Credits:
    50
    Trophy Points:
    217
    Location:
    Kentucky
    Likes:
    +53
    YouTube:
  7. 3.8TransAM

    3.8TransAM 1989 Turbo Trans AM

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Posts:
    5,047
    Trophy Points:
    227
    Location:
    Nw IN
    Likes:
    +163

Share This Page