Customs: TFTM barricade leds?

Discussion in 'Creative General Discussion' started by Solscud007, Jun 9, 2009.

  1. Solscud007

    Solscud007 Banned

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    1,495
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    161
    Likes:
    +1
    I have a TFTM Barricade modded with the horn whistle lights like Jin Saotome's. But I saw this version on youtube.

    YouTube - Custom Barricade with LEDs

    any ideas as to what he used for the chip? I want multiple modes for my barricade!!
     
  2. big hank

    big hank Resident Slacker-Basher

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    4,008
    News Credits:
    10
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +10
    I don't know what chip that is, but I am using a CMOS 4060 chip for mine.

    No "modes" but I will be driving 4 lights, 1 red and 1 blue strobing about the "pursuit speed" in the light bar, and 2 white ones in the headlights strobing at the slower "cruising" (I think that's what he called it) mode.


    I am having a heck of a time trying to figger out how to upload video (I still have my motorized Springer video update to upload), but when I do I'll be happy to post.

    Back on topic, this guy did a great job if he put the rig together. I like it!:thumbs2: 
     
  3. Solscud007

    Solscud007 Banned

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    1,495
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    161
    Likes:
    +1
    keep your video down to 10min max. then sign up on youtube and upload it with their uploader.
     
  4. big hank

    big hank Resident Slacker-Basher

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    4,008
    News Credits:
    10
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +10
    Thanks! I think the main issue was my antique computer had no firewire card, so I'll be getting that taken care of!:thumbs2: 
     
  5. Solscud007

    Solscud007 Banned

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    1,495
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    161
    Likes:
    +1
    oh so you are using an actual video camera. doesnt your point and shoot digital still camera do video?
     
  6. big hank

    big hank Resident Slacker-Basher

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    4,008
    News Credits:
    10
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +10
    Hah! My digital camera is older than my pc! It will do video, but with no sound, so it makes video reviews and updates impractical. My video camera is digital though, with firewire out, so I just need to get the pc card.
     
  7. Solscud007

    Solscud007 Banned

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    1,495
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    161
    Likes:
    +1
    Sounds like it is time to get a new digital still camera haha.
     
  8. RodimusDawg

    RodimusDawg Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Posts:
    2,165
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +9
    At the end of the vid it says light-up wand from divisoria. I've been looking online to no avail.:( 
     

Share This Page