TF Classics Rodimus Tech Specs misprint?

Discussion in 'Transformers General Discussion' started by chocula78, Nov 24, 2006.

  1. chocula78

    chocula78 Satellite Systems Engr TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    471
    Trophy Points:
    141
    Likes:
    +0
    Ebay:
    I noticed this while examining the back of the card. Apparently the bar shows he is a 10 courage, but they printed 9. Is this their way of saying Hot Rod is an overrated leader?

    For comparison, his speed bar is at 9 and the number matches, but his courage ranking is definitely off. No other classics figure of the first wave has this problem.

    [​IMG]
     
  2. Weirdwolf

    Weirdwolf TFYLP Podcast Founder TFW2005 Supporter

    Joined:
    Dec 1, 2002
    Posts:
    5,058
    Trophy Points:
    282
    Likes:
    +86
    What? Hasbro make an error? No! Naw, can't happen...


    I think it's just a common oversight, among other things.
     
  3. rid

    rid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2006
    Posts:
    221
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    I think you may be onto something here. I was at 2 TRUs tonight and all the Rodimus I saw are correctly printed. I must have checked 10-15 at random and they all have 9 printed and the bar shows 9 as well.

    I really hope for you that it's a rare one...

    Edit: I'm in Canada so we have bilingual tech specs while yours has English only. Maybe Hasbro made the same "mistake" on all English tech specs and corrected them on the bilingual version.
     
  4. Blunticon

    Blunticon The Oddjob

    Joined:
    May 18, 2006
    Posts:
    3,685
    Trophy Points:
    186
    Likes:
    +0
    Well some figures have had two left hands wouldnt be suprised if there were more mistakes.
     
  5. Grimlock_13

    Grimlock_13 Reformed Geewunner

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Posts:
    23,608
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    327
    Location:
    Boise, ID
    Likes:
    +86
    I forgot to check my Rodimus' tech spec, but I noticed last night that on Grimlock's card there's a pic of Jetfire but it has a Dcon symbol next to it with the name 'Astrotrain'. Heh. Lame.
     
  6. Misatokitty

    Misatokitty The Major

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    1,946
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +0
    I saw that on my Grimmy and Mirage cards ;) 
     
  7. iluvu_superion

    iluvu_superion Well-Known Member

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Posts:
    681
    Trophy Points:
    136
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Those are rare!! I MUST BUY THEM FROM YOU!!! $300!!
     
  8. trebleshot

    trebleshot www.Toyark.com Veteran

    Joined:
    Jul 18, 2006
    Posts:
    2,611
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    186
    Likes:
    +2
    Saw the same thing on my Grimmy card but my Mirage card had the correct name with the correct photo.

    Eh, mistakes happen but I doubt any of them is going to become this ultra rare and expensive variant or anything. After an initial rush, both the mistake and correct versions will probably do about the same on the secondary market.
     
  9. TrooperMaximus

    TrooperMaximus TFW2K5 Sailor

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Posts:
    158
    Trophy Points:
    91
    Likes:
    +0
    My Rodimus' Courage bar 10 number 9 too but I never thought to check others.
     

Share This Page