Taking screen caps?

Discussion in 'Transformers Video Discussion' started by Deadsled, Jul 22, 2009.

  1. Deadsled

    Deadsled Energon Recovery

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Posts:
    3,705
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    217
    Likes:
    +24
    is there special software to take screen caps from video?
     
  2. StarSaber79

    StarSaber79 Banned

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    1,565
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +5
    Print screen on the keyboard.
     
  3. Deadsled

    Deadsled Energon Recovery

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Posts:
    3,705
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    217
    Likes:
    +24
    that's it!?!?!? what kind of resolution do you get?
     
  4. -Wreckage-

    -Wreckage- I'm Not An Architect

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Posts:
    1,027
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +1
    A very good one...
     
  5. Deadsled

    Deadsled Energon Recovery

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Posts:
    3,705
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    217
    Likes:
    +24
    thanks for the help!!
     
  6. StarSaber79

    StarSaber79 Banned

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    1,565
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +5
    Whatever res it is on the screen.
     
  7. chrisr291

    chrisr291 Master of the Unknown

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Posts:
    12,359
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +33
    Ebay:
    are you using a PC or Mac?

    If your using a Mac, just hit preview and cut out what you want! simple as that
     

Share This Page