sound issues - pc

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Kranix, Jun 23, 2010.

  1. Kranix

    Kranix Banned

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Posts:
    527
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    on my pc (specs in my sig) i can hear all of the sound effects, but i can only here parts of dialogue and voices, and sometimes not at all. is anyone else having this issue? like when megatron and starscream first meet, i can here everything megatron says, but nothing starscream says.
     
  2. Nemesis*Prime

    Nemesis*Prime Decepticon Renegade

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Posts:
    263
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +4
    Not having this problem. Really haven't run into any glitches since I installed and started playing yesterday and I have a Soundblaster card too.
     
  3. sparty2304

    sparty2304 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Posts:
    44
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    is it possible its a stereo issue where your only hearing the Right or Left...not sure just something to check...
     
  4. Aviados

    Aviados Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Posts:
    5
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    Try checking which playback device your using and disable the one's you don't seems like the most common fix to that.
     
  5. P1atinumGQ

    P1atinumGQ Devourer of Transformers

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Posts:
    115
    Trophy Points:
    91
    Likes:
    +0
    It's probably just directional sound. Are you moving around during dialogue? The sound will change positions based on where you are relative to the bot talking
     
  6. Psychoray

    Psychoray Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Posts:
    13
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    It´s your X-Fi soundcard, they have problems like this all the time. Try switching to gaming mode.

    If that doesn't solve the problem: Try using your onboard soundcard.
     
  7. Kranix

    Kranix Banned

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Posts:
    527
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    yeah i thought it might be the soundcard itself, but i wanted to be sure because until now i have not had any issues with my x-fi like many others have
     

Share This Page