Something strange

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Bumblebot, Oct 12, 2012.

  1. Bumblebot

    Bumblebot Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Posts:
    79
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +1
    I don't know if it's a glitch or not, but when i decided to use a USB stick for my Xbox, just so i can start the campaign from the very beginning ( No weapon upgrades and perks) so my real save doesn't get affected, for some reason it has all the levels and upgrades from my main save and even when continue without saving it still does it. So does that mean that the save from my hard drive is somehow connected to that machine and i'd have to get to another machine to get a start from scartch run without messing with my real save file?
     
  2. Breakdown96

    Breakdown96 ‘Cause I'm Mr. Brightside

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Posts:
    1,594
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +3
    What is a glitch?
     
  3. Flaming Matrix

    Flaming Matrix Murder claw master

    Joined:
    May 30, 2011
    Posts:
    713
    Trophy Points:
    117
    Likes:
    +13
    When it asked you to select your storage device, and if so, did you choose your usb?
     
  4. The Constructicon

    The Constructicon Yeah, I turn into a leg.

    Joined:
    Jan 24, 2007
    Posts:
    1,372
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +0
    The Xbox saves a lot of data to your gamer profile, odds are your campaign progress is being saved there.
     
  5. Walktehdinosaur

    Walktehdinosaur HI! MY NAME IS [Volleybot]

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Posts:
    1,430
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    177
    Location:
    Mianus
    Likes:
    +224
    A really bad man.
     
  6. optimegatron

    optimegatron Not over, not finished.

    Joined:
    Jul 9, 2011
    Posts:
    2,440
    News Credits:
    8
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +8
    Please. Cure Cancer by telling me you're joking.
     
  7. rattraprules98

    rattraprules98 AKA Chr0nus

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Posts:
    3,659
    News Credits:
    10
    Trophy Points:
    177
    Location:
    California
    Likes:
    +40
    You're kidding, right?
     
  8. Autoboticon

    Autoboticon I Know...I'm Awesome.

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Posts:
    6,458
    Trophy Points:
    257
    Likes:
    +278
    Ahahhaha, your trolling right?
     
  9. Bumblebot

    Bumblebot Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Posts:
    79
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +1
    Yes, which had no data on it, and when i choose it, it had all the levels and weapons upgrade from my first playthrough, the only diffrence was that the continue wasn't highlighted.
     

Share This Page