Signature Permissions

Discussion in 'TFW2005 Tech Support' started by SlagSwoopSnarl, Apr 21, 2012.

  1. SlagSwoopSnarl

    SlagSwoopSnarl BUT PRAHM.

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Posts:
    120
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Sorry if I've missed something that's blatantly obvious, but what must you do to get the 'signature permission' to post an image in your sig?
     
  2. Sol Fury

    Sol Fury The British Butcher Administrator News Staff

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    35,851
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    362
    Likes:
    +449
    Facebook:
    Instagram:
    You need to host it off site, on somewhere like Photobucket or Imageshack, then copy the IMG code they give you to have it appear in your signature.
     
  3. SlagSwoopSnarl

    SlagSwoopSnarl BUT PRAHM.

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Posts:
    120
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    I have, but when I try to add it, it won't display.

    When I'm in the signature editor, there is a list of Signature Permissions under it, the one that says 'Can upload image for signature' says no beside it.
     
  4. Sol Fury

    Sol Fury The British Butcher Administrator News Staff

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    35,851
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    362
    Likes:
    +449
    Facebook:
    Instagram:
    That refers to hosting something on the site itself - if you post the IMG code it will work.
     
  5. SlagSwoopSnarl

    SlagSwoopSnarl BUT PRAHM.

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Posts:
    120
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Thanks for that.
     

Share This Page