Robo-Vision Prime & Target.com not working?

Discussion in 'Transformers Toy Discussion' started by suburbanzombie, Jun 4, 2007.

  1. suburbanzombie

    suburbanzombie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Posts:
    98
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    Is anyone else having problems with www.target.com/transformers ? I can't use my Robo-Vision decoder thingy because it claims that i need to upgrade to Flash 8. Problem being, I have Flash 9.somehting or other. Damnit! I wanna test out my decoder! Anyone else having issues or am I just hated by Target? :banghead: 
     
  2. Shadow Convoy

    Shadow Convoy Stealth Ops Commander

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Posts:
    839
    Trophy Points:
    136
    Likes:
    +0
    Ebay:
    same problem here..i dunno where to enter the codes...
     
  3. suburbanzombie

    suburbanzombie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Posts:
    98
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    damnit. hmm... we need us some tech support!
     
  4. Thrasymachos

    Thrasymachos energon cube

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Posts:
    69
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    I am having the same problem. Tried it in Mozilla, Firefox, IE 7, IE 6 all with the most recent Flash updates. Methinks Target.com is fux0red
     
  5. suburbanzombie

    suburbanzombie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Posts:
    98
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    well crap on a cracker. anyone know someone who works for target's web publishers? hell i live just outside of minneapolis, home to target, you'd think by 6 degrees of seperation i would bu NOOOOOO! everyone leaves target to come work for best buy. smart people ;) 
     
  6. Pikatron

    Pikatron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Posts:
    1,589
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +0
    Not working for me either. Maybe if we send them enough emails they'll do something about it.
     
  7. suburbanzombie

    suburbanzombie Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Posts:
    98
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    good call... target, prepare to be flooded by angry fanboys wanting to play with their toys!
     
  8. Laser_Optimus

    Laser_Optimus Your opinion was noted. Now get lost. TFW2005 Supporter

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Posts:
    11,331
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    327
    Location:
    Brandon, Florida
    Likes:
    +114
    Ebay:
    Yeah, I tried that too. I than went to the Flash site to upgrade, but it said I have flash 9. something too. So, what's the deal with Target? Of course... Target.com is a pile of crap and that's coming from an employee so I wouldn't hope for much resolution here.
     
  9. Dr Kain

    Dr Kain Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2003
    Posts:
    14,917
    Trophy Points:
    272
    Likes:
    +94
    Where is the code on my PRime?
     
  10. Ass Nacho

    Ass Nacho Awesome Gooey

    Joined:
    May 23, 2007
    Posts:
    189
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Yeah, I'm wondering the same thing.
     
  11. Laser_Optimus

    Laser_Optimus Your opinion was noted. Now get lost. TFW2005 Supporter

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Posts:
    11,331
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    327
    Location:
    Brandon, Florida
    Likes:
    +114
    Ebay:
    The code on Prime is on the back of the box where it's got the face and the white and red octagon area. To read the code you need the decoder (a round version of what you used to get with G1 figure to read their power ratings) that's inside the box with the instructions. The code for Robovision Prime btw is Robovision. :) 
     

Share This Page