Problems with Walmart Exclusive Red Powerglide

Discussion in 'Transformers Toy Discussion' started by Predakign2000, Feb 8, 2010.

  1. Predakign2000

    Predakign2000 All Hail Unicron!!!

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Posts:
    1,292
    Trophy Points:
    141
    Likes:
    +0
    has anyone had problems with the left wing/arm of Powerglide or the posts in the waist when you fold the legs toward the chest. I just opened mine and he is causing me some problems.
     
  2. Renidragon

    Renidragon Toys on my table!

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Posts:
    4,619
    Trophy Points:
    202
    Likes:
    +3
    Elaborate on the problem? Doesn't peg in? Doesn't bend? Too floppy?
     
  3. Predakign2000

    Predakign2000 All Hail Unicron!!!

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Posts:
    1,292
    Trophy Points:
    141
    Likes:
    +0
    the peg inside the waist doesn't stay locked in position if even a small amount of pressure is applied. The rectangular peg on the left turbine doesn't lock into the slot on the left wing once you fold the wing in towards the turbine. The right arm locks into place perfectly. I don't have either of these problems with my Sky Shadow version of this mold
     
  4. Predakign2000

    Predakign2000 All Hail Unicron!!!

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Posts:
    1,292
    Trophy Points:
    141
    Likes:
    +0
    I meant Stormcloud version.
     
  5. MasterpieceMP33

    MasterpieceMP33 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Posts:
    507
    Trophy Points:
    111
    Likes:
    +0
    i have the exact problem on mine
     
  6. ekocher

    ekocher Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Posts:
    711
    News Credits:
    12
    Trophy Points:
    146
    Likes:
    +12
    i used a lil bit of glue and it fixed it
     
  7. ORIO

    ORIO Plant-Based Bot Super Mod News Staff

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    20,023
    News Credits:
    36
    Trophy Points:
    327
    Likes:
    +51
    Ebay:
    Throw a little bit of clear nail polish on it and let it dry. Should be fine after that.
     
  8. kylash327

    kylash327 TOOOOOOYS!

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Posts:
    4,434
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    207
    Likes:
    +9
    the wings have never stayed pegged on for my powerglide or stormcloud... just figured it was a design issue of the mold.
     
  9. Auto Morph

    Auto Morph Gimmick Bot

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Posts:
    8,449
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +0
    I have the Henkei version, and he is rock solid. Maybe mold degredation..?
     
  10. Ratchet2007

    Ratchet2007 Neither Here Nor There

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Posts:
    4,023
    News Credits:
    15
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +15
    My Stormcloud's fine
     
  11. unmc2001

    unmc2001 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Posts:
    1,172
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    197
    Likes:
    +61
    mine has the left wing peg issue.
     
  12. Thundershot

    Thundershot The guy with 28 Sweeps

    Joined:
    Dec 15, 2002
    Posts:
    21,315
    News Credits:
    10
    Trophy Points:
    362
    Likes:
    +289
    Ebay:
    I used clear nail polish on mine and now he's fine...
     
  13. videriant

    videriant Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Posts:
    7,082
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    192
    Likes:
    +9
    Ebay:
    I have the red powerglide. His left wing had the issue when i first got him but now that his joints are looser it locks in place and only moves rarely. I heard the 1st gray version was the worse so what's the opposite of mold degradtion?
     
  14. Computer5

    Computer5 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Posts:
    666
    Trophy Points:
    116
    Likes:
    +0
    A running change/fix?
     

Share This Page