problem

Discussion in 'TFW2005 Tech Support' started by morgan1194, Oct 19, 2011.

  1. morgan1194

    morgan1194 kitbasher

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    321
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    my messaging isnt working on the tfw site, i checked all my settings and such but it still wont work, is there any way to fix this, or am i just screwed?
     
  2. moreprimeland

    moreprimeland Optimus told me to do it! Moderator

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Posts:
    24,510
    News Credits:
    38
    Trophy Points:
    352
    Location:
    Tennessee
    Likes:
    +1,295
  3. Sol Fury

    Sol Fury The British Butcher Administrator News Staff

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    35,854
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    362
    Likes:
    +453
    Facebook:
    Instagram:
    Your profile looks okay from my side - what have you got on your side? Any error messages or simply not working?

    Also, what browser are you on, that might make a difference.
     
  4. morgan1194

    morgan1194 kitbasher

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    321
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    its just not working, it seems as though my pms dont go through. im using google chrome, but it used to work fine so i dont think thats the cause
     
  5. Sol Fury

    Sol Fury The British Butcher Administrator News Staff

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    35,854
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    362
    Likes:
    +453
    Facebook:
    Instagram:
    We've just recently done some work on the server, that might be the cause. Has it worked from another browser?

    Also - silly question - but is your PM box full? If it is, then that might be a reason.
     
  6. morgan1194

    morgan1194 kitbasher

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Posts:
    321
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    i tried on firefox and it didnt work, i also emptied it but that didnt help either =(
     

Share This Page