Problem with WFC Co-op

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Roanstalker, Jul 13, 2011.

  1. Roanstalker

    Roanstalker Great Baan Gaan fan

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Posts:
    12,364
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    262
    Likes:
    +12
    Does anyone else have problems connecting to their friends on Co op campaign? It keeps giving me a connection error.
     
  2. Thenames9

    Thenames9 D-d-d-d-duel!

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Posts:
    5,840
    News Credits:
    29
    Trophy Points:
    197
    Likes:
    +30
    Not for me. I hardly use Co-Op anyways, half the people on there can't even kill Spiders.
     
  3. Nightmare966

    Nightmare966 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Posts:
    543
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +3
    LOL at the Spiders thing. Anyways, I don't seem to have any problem in Co-Op. (Although it froze on me yesterday. Damn Oemga Supreme, I blame that huge model of his!)
     
  4. MaxLinden

    MaxLinden Auto-Con

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Posts:
    3,957
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    171
    Likes:
    +2
    Thats a bit too true.
     
  5. Nightmare966

    Nightmare966 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2009
    Posts:
    543
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +3
    I have to say that's not the worse IMO, but the fact no one seems to respect the story pace. I mean, you're playing Co-Op and Megatron can't even finnish to say "Soundwave, unlock the elevator doors and let's get up" and you're already going up.
     

Share This Page