photobucket problem

Discussion in 'General Discussion' started by KA, Jun 26, 2007.

  1. KA

    KA PENIS GOES WHERE?!!

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Posts:
    23,223
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +17
    hey dudes,

    anybody have this problem with pbucket? basically, i can log in fine at the office, but sumbitch wont load at home. funny thing is, my home net speed is better.

    the hosted pics come out fine, its logging in over at the pbucket site itself is the problem. is it my cookies setting? browser problem? (i use firefox both at home and office).

    thx.

    KA.
     
  2. ILoveDinobot

    ILoveDinobot Arise Rodimus Prime

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Posts:
    14,996
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    262
    Location:
    Long Island
    Likes:
    +33
    I'm using IE and everything is working fine. Don't know if that actually helps in any way.
     
  3. MegaPrime33

    MegaPrime33 Follow me @NerdActivist TFW2005 Supporter

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Posts:
    9,766
    Trophy Points:
    262
    Likes:
    +1
    Well thats weird. I just logged in at home and I see the main screen but its got a dark tint and I can't click on anything.
     
  4. DilaZirK

    DilaZirK Is bullheaded.

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Posts:
    7,124
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    211
    Likes:
    +1
    I'm having this problem too... Website doesn't load very well, even though linking stuff from it is not a problem.

    Could be a Malaysian thing? Cuzz a few of my buddies said they couldn't load the site but could directly download my videos.

    Constantly refreshing the website gives some results...
     
  5. MegaMoonMan

    MegaMoonMan www.megamoonman.com TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Posts:
    17,235
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    322
    Likes:
    +29
    Ebay:
    YouTube:
    I was going to say cookies, but if other people are experiencing it...
     
  6. LigerPrime

    LigerPrime Well-Known Member

    Joined:
    Jul 20, 2002
    Posts:
    20,573
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    322
    Likes:
    +51
    Nope, no problems with mine at all...just loaded 2 pictures...here's one of them.

    [​IMG]

    Mongul - "Darkseid...looks like the motherbox is interfering with KA's ability to load pictures to photobucket!"

    Darkseid - "...all that matters is the anti-life equation."

    Nuff said! :D 
     
  7. KA

    KA PENIS GOES WHERE?!!

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Posts:
    23,223
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +17
    as per the original post, the problem is not with loading the images. the problem is loading the site interface.
     
  8. McBradders

    McBradders James Franco Club! Moderator

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Posts:
    34,131
    Trophy Points:
    286
    Likes:
    +0
    It's been shitty for a while now for me... completely random.
     
  9. Mixmaster

    Mixmaster logh ghot SIS yoD TFW2005 Supporter

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Posts:
    2,740
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    242
    Location:
    Milton Keynes, UK
    Likes:
    +34
    And for me, it's soooo painfully slow to load sometimes.
     
  10. Cruellock

    Cruellock Disney Villain

    Joined:
    Feb 14, 2004
    Posts:
    4,857
    Trophy Points:
    186
    Likes:
    +0
    I haven't been having any problems with it lately.
     
  11. Primevil

    Primevil *Insert Witty Title Here*

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Posts:
    6,761
    Trophy Points:
    211
    Likes:
    +0
    Ebay:
    The only problem I've had with Photobucket recently is that their damn ads load on top of my sub album links, making half of them unaccessable unless I click the link before the page finishes loading. Or I can click "Add More" next to Upload to push the sub album links down.

    But I shouldn't have to.
     

Share This Page