Patch?

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Angelwave, Aug 23, 2012.

  1. Angelwave

    Angelwave Physical Maintenance.....

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Posts:
    6,045
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +5
    Just launched the game one PS3 and there was an updated that loaded. Checked out Twitter and the Facebook page to see if there was news on it...but nothing.

    Anyone here know?
     
  2. clonemanager

    clonemanager Hunter

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Posts:
    3,167
    News Credits:
    23
    Trophy Points:
    166
    Likes:
    +24
    I noticed that as well.
     
  3. RisingPhoenix86

    RisingPhoenix86 One of Soundwaves minions

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Posts:
    1,367
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    137
    Likes:
    +12
    xbox allready got 2 updates. its just high moon fixing bugs and what not that come with new releases like usual
     
  4. AutoSlasher101

    AutoSlasher101 Strategist

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    225
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Did they fix the sound quality? What else?
     
  5. Angelwave

    Angelwave Physical Maintenance.....

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Posts:
    6,045
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +5
    Just jumped into a MP match.....haven't really noticed anything with it so far.
     
  6. Walktehdinosaur

    Walktehdinosaur HI! MY NAME IS [Volleybot]

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Posts:
    1,430
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    177
    Location:
    Mianus
    Likes:
    +224
    Hopefully every now and then they add more colours to play with. Perhaps in the upcoming DLC?
     
  7. Maboroshi

    Maboroshi Optimal

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Posts:
    357
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +0
    Wish they would care about the PC version. Multiplayer won't even join and yet there hve been zero patches.
     
  8. Forceman4077

    Forceman4077 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Posts:
    316
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +2
    I think your SOL. High Moon didn't do the PC port, and they're defecting any complaints about it being broken by saying "We didn't make that version".
     
  9. Maboroshi

    Maboroshi Optimal

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Posts:
    357
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +0
    Really? Where did they say that?
     
  10. Forceman4077

    Forceman4077 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Posts:
    316
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +2
    Here is a Twitter conversation from HM's twitter.

    @HighMoonStudios the pc vertion its crap, 0 faith in HMS no more

    @Maligkno sorry that you are having issues. Can you specify? HMS did not make the PC version.

    @HighMoonStudios either way you did a poor job, buggy graphics and no keybiding support again? No voip too? You kiding me?

    @Maligkno your talking to a studio that had zero to do with any of that.
     
  11. Maboroshi

    Maboroshi Optimal

    Joined:
    Aug 11, 2005
    Posts:
    357
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +0
    Oh good god, look at the official site of the company that ported it.
    Mercenary Technology

    Nevermind. We'll probably not even get a patch.
     

Share This Page