Net Jet Troubles

Discussion in 'Video Games and Technology' started by Mexi-Con, Jan 5, 2008.

  1. Mexi-Con

    Mexi-Con ...Stop Me When I'm Lying

    Joined:
    Aug 3, 2004
    Posts:
    1,181
    Trophy Points:
    161
    Likes:
    +0
    Ebay:
    So my kids got the Net Jet system for X-mas and ever since then it has not fully worked. We have the TF: Battle Universe game and even though we can play the 30 min demos of the other games, The TF game itself doesn't load. We get a "A Groove error has occured-The Groove player configuration files does not specify an applicaion to load"
    WTF?? I've uninstalled it, re-installed it, rebooted after installing, did a system restore point on my Laptop (Vista) and nothing! I even tried this my other pc that's got XP and I get a very simmiliar error.
    Like I said, Even though we can play the demos, I'm about ready to take this piece of junk back!
    HELP!!! :banghead: 
     
  2. SuperPrimalZ

    SuperPrimalZ Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Posts:
    66
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    I'm having problems aswell, however, mine can't play demos or anything. It's always "The Server Is Too Busy", "Insert The Controller", "Insert The Gamekey", despite the fact that I've inserted the gamekey and controller. Hasbro is really pissing me off with this. Like why does it even need an Internet Connection for games that don't have Online Playability(Like TF: Battle Universe).
     
  3. Gnaw

    Gnaw Banned

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Posts:
    4,548
    Trophy Points:
    186
    Likes:
    +0
    My sister got this for Christmas.

    Haven't opened it yet, but I hope it doesn't have problems.
     
  4. Pwnbeaver

    Pwnbeaver teh uber pwnage

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Posts:
    352
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Mine wont do anything and says, error 498
     
  5. Gryph

    Gryph Action Master

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    10,401
    News Credits:
    9
    Trophy Points:
    267
    Likes:
    +30
    Netjet doesn't work on Vista, yet.
     
  6. Tfgraveyard

    Tfgraveyard Not a Fan of the Fans

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    5,471
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    211
    Likes:
    +1
    The one I got for my son for christmas does not work(demos or games) at all. I've gotten into a game once or twice, but after a minute or two, it crashes back to the desktop.
     

Share This Page