MSN Messenger/Live Help

Discussion in 'Video Games and Technology' started by Runamuck, Apr 19, 2009.

  1. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    I have been having problems with it lately. It just won't sign in. It says there might be a problem with my internet connection, and, well, that's obviously not it.

    I have done the troubleshooting thing where it goes through all the process. It always gets stuck on the Key Ports area.

    I don't really know what "Key Ports" means.

    Can anyone help?
     
  2. Gears

    Gears buh-buh-body ya Veteran

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Posts:
    24,583
    News Credits:
    12
    Trophy Points:
    296
    Likes:
    +12
    Ebay:
    Is it the latest version? Mine works fine.
     
  3. Orion_Prime48

    Orion_Prime48 Super Sentai Purist

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Posts:
    8,355
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +3
    yea mine works fine too I usually get that error is MSN goes down for a little bit for maintenance or whatever it is they do
     
  4. cobra zartan

    cobra zartan Think's He's a Detective.

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Posts:
    6,344
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    232
    Likes:
    +19
    How about your time and data on your pc, I have seen errors before due to the time and date
     
  5. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    It's always the latest version, as it does it automatically.

    What exactly do you mean by time and date? The time is correct in the corner.
     
  6. Dinobot Nuva

    Dinobot Nuva Johnny 3 Tears Veteran

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Posts:
    7,968
    News Credits:
    15
    Trophy Points:
    221
    Likes:
    +15
    When I used to use it, I had to reset the router to get it to stop doing that.
     
  7. cobra zartan

    cobra zartan Think's He's a Detective.

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Posts:
    6,344
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    232
    Likes:
    +19
    Yep thats what I meant.
     
  8. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    :(  :( 
     
  9. Mumps

    Mumps <b><font color=blue>I voted for Super_Megatron and

    Joined:
    Feb 20, 2004
    Posts:
    3,271
    Trophy Points:
    201
    Likes:
    +0
    Ugh... the latest version of MSN is absolute garbage...

    I have been using version 8.5 since that one came out. The new one just doesn't work..
     
  10. Orion_Prime48

    Orion_Prime48 Super Sentai Purist

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Posts:
    8,355
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +3
    I havnt had any problems with mine although the background thing needs to be changed back to how it was
     
  11. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    I'm using Windows Live Messenger 2009 Build 14
     
  12. Zathras

    Zathras Vive le Quebec Libre

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Posts:
    1,764
    Trophy Points:
    177
    Likes:
    +4
    that's the problem, uninistall it and go back on the microsoft website to find the 8.5 version. I tried the 2009 build 14 version and did the same thing, wouldnt let me log in.

    there's no fix for it yet it seems, downgrade is the only way to fix it
     
  13. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    Well, I guess I'll have to do that. I've never had problems with it before. This is just the past couple days.
     
  14. TheIncredibleHulk

    TheIncredibleHulk Find Gary Busey!

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Posts:
    8,236
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +13
    Just use Pidgin
     
  15. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    Edit: What the heck, how did I make a double post. I leave and come back to the past screen....whatever.
     
  16. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    I just restarted my computer, tried signing in, and it worked. Ehhh....hate stuff that doesn't work like it's supposed to.
     
  17. Smasher

    Smasher HUNKY BEATS

    Joined:
    Feb 6, 2004
    Posts:
    12,706
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    256
    Likes:
    +4
    Just curious. So you rebooted and it worked?
    No uninstall\reinstall?
     
  18. Runamuck

    Runamuck Swindle Knows Best

    Joined:
    Nov 2, 2004
    Posts:
    7,331
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    231
    Likes:
    +16
    That's correct.
     

Share This Page