Movie Brawl: Transform Problem

Discussion in 'Transformers Toy Discussion' started by VE Telus, Nov 6, 2008.

  1. VE Telus

    VE Telus Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2002
    Posts:
    834
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    156
    Likes:
    +3
    Ebay:
    On Leader Brawl, two green LEDs come from the two clear pieces attached on his turret. These are tend attached on the secondary turret, and swing out in robot mode from the back.

    When I swing them back in vehicle mode, I can't seem to peg them back in. There's a tab, and I see a hole, but no matter how hard I try, it doesn't want to lock in place. Am I alone in this? Is there a trick to this?
     
  2. Coolhand

    Coolhand Spiff's Stunt Double

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Posts:
    3,954
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +4
    Yeah, I've got that problem as well, so I'd also be interested in reading a solution.
     
  3. Nevermore

    Nevermore It's self-perpetuating a parahumanoidarianised!

    Joined:
    May 14, 2004
    Posts:
    13,945
    News Credits:
    240
    Trophy Points:
    312
    Location:
    Germany
    Likes:
    +400
    I don't recall having that problem on my Leader Brawl. Can you post photos?
     
  4. Malikon

    Malikon Well-Known Member

    Joined:
    Oct 9, 2008
    Posts:
    1,014
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +0
    I can't remember having that problem.
     
  5. Necare

    Necare Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Posts:
    519
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +1
    Not exactly sure what you are mentioning but if it's the panels that house the clear colored missile launchers I simply pressed hard and they eventually clicked. Can you jiggle it into a tight fit at all and then it pops out or simply doesn't go in? If it's the latter there has to be a way to nudge it in securely.
     
  6. Grimwing

    Grimwing Scientist Supreme

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Posts:
    4,962
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    166
    Likes:
    +3
    Well those pieces seem to have some movement on mine so I'm guessing there is a open peg they move on.

    Try lineing up the edges when you push it in. Otherwise you may want use some glue or clear nail polish on the peg so it will have more friction after it dries.
     
  7. NemesisBruticus

    NemesisBruticus Banned

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Posts:
    2,719
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    Mines perfectly fine.
     

Share This Page