is it just me or does your animated prime

Discussion in 'Transformers Toy Discussion' started by bignick1693, Mar 25, 2010.

  1. bignick1693

    bignick1693 Maximal

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Posts:
    8,835
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    202
    Likes:
    +41
    missing the autobot sign
     
  2. ersico

    ersico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Posts:
    8,197
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    191
    Likes:
    +1
    voyager...i think it is missing the symbol
     
  3. Grimlock_13

    Grimlock_13 Reformed Geewunner

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Posts:
    23,600
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    327
    Location:
    Boise, ID
    Likes:
    +83
    First run didn't have the Autobot insignia. Later waves including the running change that had the insignia.
     
  4. bignick1693

    bignick1693 Maximal

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Posts:
    8,835
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    202
    Likes:
    +41
    ok it look weird when i got it about 2 years ago. i just never asked the question yet.
     
  5. Xaedrahk

    Xaedrahk Prime-otions!

    Joined:
    Aug 17, 2007
    Posts:
    735
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +1
    Ebay:
    and collectors everywhere grabbed both anyway :p 
     
  6. Feralstorm

    Feralstorm I ship Nick & Judy TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Posts:
    17,109
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    327
    Likes:
    +58
    And now, do those without the symbol have kinda floppy shoulder joints? That seems to be my experience.
     

Share This Page