Intuos3 or Graphire 4 (non-blutooth)

Discussion in 'Video Games and Technology' started by Talathia, Feb 3, 2008.

  1. Talathia

    Talathia TFW's Cool Little Heathen

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Posts:
    608
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    My Graphire3 has perished :{!

    So because I owe someone a commission, I need to get this replaced ASAP. A good friend of mine said that the Graphire 4 (the non-blutooth) is the way to go. But I'm looking at the Intuos3 since all the non-blutooth ones seem to be discontinued. I will never buy one used, because lawl, knowing my luck it'll die with in a week.
    Anyone have experience with the Intuos?
     
  2. McBradders

    McBradders James Franco Club! Moderator

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Posts:
    34,131
    Trophy Points:
    286
    Likes:
    +0
    Psst, it might help if you stated you were talking about graphics tablets...
     
  3. RHansen

    RHansen Sir. Ranbotnic Veteran

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    3,335
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    196
    Likes:
    +1
    to be fair Brad, anyone who will have an opinion on these will know he's talking about them ;D


    is there a reason your going non BT? I'm guessing just due to the fact your comp might not be able to handle it or something

    I personally have experience with the graphire4 and really like it, and never heard a whimper badly of it
     
  4. McBradders

    McBradders James Franco Club! Moderator

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Posts:
    34,131
    Trophy Points:
    286
    Likes:
    +0
    I have a graphire... it was the cheapest. IT HAS A WIRE.
     
  5. Talathia

    Talathia TFW's Cool Little Heathen

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Posts:
    608
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    Thanks X)

    Yeah I'd rather get a Graphire4.. but all the ones with the wire (even if my computer can handle it. I don't trust a wireless one yet, and knowing my stupid ass :D ; I'd lose it!) seem to be discontinued. I've checked a lot of sites (Amazon has them used, and, no I will not get one used e.e) and they're all discontinued. WHY INTERNET WHY. WHY DO YOU FORSAKE ME.

    Yeah I can afford a Intuos3. But.. I kind of don't wanna.

    Edit; Got the Intuos3. Amazon had it under 300. I had a few artist friends claim it's a 'step up'. I was expecting to spend that much anyway.. and I need to get this done asap.

    Angry furries demand their arts. :{~ *slave*
     
  6. smangerbot

    smangerbot The Holy Zombie Jesus TFW2005 Supporter

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    10,016
    Trophy Points:
    266
    Likes:
    +0
    i have an intuos 3 at home and a graphire at work. the intuos is way more sensitive and easier to get natural looking strokes with in apps like painter or photoshop. plus it has that whole tilt thing going on.
     

Share This Page