I can't access cetain pages of a thread.

Discussion in 'TFW2005 Tech Support' started by Arbitron, May 12, 2012.

  1. Arbitron

    Arbitron Banned

    Joined:
    May 9, 2012
    Posts:
    693
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
  2. Tony_Bacala

    Tony_Bacala Car Robots Professional Administrator

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    11,980
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    2,372
    Location:
    Illadelph
    Likes:
    +761
    Ebay:
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    Flickr:
    YouTube:
    Fixed
     
  3. Arbitron

    Arbitron Banned

    Joined:
    May 9, 2012
    Posts:
    693
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    It still doesn't let me view the page. And it happened again with another thread. Why is this happening? Should I delete my cookies?
     
  4. Tony_Bacala

    Tony_Bacala Car Robots Professional Administrator

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    11,980
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    2,372
    Location:
    Illadelph
    Likes:
    +761
    Ebay:
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    Flickr:
    YouTube:
    Not you. I need to look into it further. Hold tight.

    If you could link me to the other thread that would help. Thanks!
     
  5. Tony_Bacala

    Tony_Bacala Car Robots Professional Administrator

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    11,980
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    2,372
    Location:
    Illadelph
    Likes:
    +761
    Ebay:
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    Flickr:
    YouTube:
    I found one issue and addressed it. If it pops up again, let me know.
     
  6. Arbitron

    Arbitron Banned

    Joined:
    May 9, 2012
    Posts:
    693
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    Ok, its stopped giving me the error message. Both threads work now.
     

Share This Page