Minor/Repaint: Heavytread to Bruticus Maximus Limb Brawl

Discussion in 'Radicons Customs' started by Primez, Jan 1, 2012.

  1. Primez

    Primez Banned

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Posts:
    607
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    First time posting in the Radicon, Criticism is welcomed. Hope you like it. Thanks.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    • bra.jpg
      bra.jpg
      File size:
      85.6 KB
      Views:
      231
  2. G60Force

    G60Force World Smallest Mini-Con

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Posts:
    7,975
    Trophy Points:
    197
    Likes:
    +10
    Ebay:
    wow that bruticus head is it always that small :( ... like what you did to "brawl" ;) 
     
  3. Primez

    Primez Banned

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Posts:
    607
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    Yeah Bruticus needs a new head and chest shield. Thanks
     
  4. Solrac333

    Solrac333 G1 got it right!

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Posts:
    11,804
    Trophy Points:
    257
    Likes:
    +124
    Ebay:
    The limb mode looks good but the robot mode looks like it has a diaper.
     
  5. tobuttica

    tobuttica Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Posts:
    1,787
    Trophy Points:
    136
    Likes:
    +0
    I concur. I've seen people be able to hide the connector better. The limb mode is definitely spot on though, and I'm sure that's how it's going to stay, so no worries.
     
  6. The Dark Seeker

    The Dark Seeker Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Posts:
    21,483
    News Credits:
    9
    Trophy Points:
    352
    Likes:
    +1,494
    LOL @ diaper....I wasn't even thinking that until you said it :lol 

    Hey Primez, if you turned the barrel sideways because of Bruticus' knee running into it, you can turn the thighs sideways so the turret can face upwards :) 

    [​IMG]
     
  7. Primez

    Primez Banned

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Posts:
    607
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    Kool I will try that.

    As for the diaper I haven't seen anyone do it differently yet. Let me know if you guys have a link. It'll stay in limb mode though.

    Thanks
     
  8. The Dark Seeker

    The Dark Seeker Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Posts:
    21,483
    News Credits:
    9
    Trophy Points:
    352
    Likes:
    +1,494
    I'm sure there's a way. However, with mine, I made the energon port separate. So...its like a "parts-former" where the energon port is not permanently attached to Heavytread.

    Do a search in this forum. I think someone gave a tutorial on how to "hide" it.
     
  9. Solrac333

    Solrac333 G1 got it right!

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Posts:
    11,804
    Trophy Points:
    257
    Likes:
    +124
    Ebay:
  10. Primez

    Primez Banned

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Posts:
    607
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    The "diaper" is removable in my version a well. So I guess you can remove it in bot mode. Thanks
     

Share This Page