Got me a New computer!

Discussion in 'Video Games and Technology' started by rattrap007, Apr 30, 2008.

  1. rattrap007

    rattrap007 Insert witty comment here TFW2005 Supporter

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Posts:
    14,878
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    297
    Likes:
    +36
    I recently had Vista installed (upgrade version) on my old computer (the one I'm using right now). I got it back and they had taken everything from my C drive and put it in the Windows.old folder. I didn't think I needed it any more and deleted it. Well my PC was asking for the activation code. I typed it and and got error messages. It was considering it a full version of Vista because the old windows stuff was gone. Since my computer is about 3 years old I didn't think it was worth it to buy a FULL version of Vista and such when I'd turn around and get a new one a few years later. So I shopped around today. Glad I did. Keep in mind I just got the desktop unit, no monitor included.

    I got one from Office Depot on a 6 months same as cash (Can have it paid off by then fairly easily) plan. My current PC is a HP Pavillion with about 160ish GB of HD space, 1GB ram, and a Pentium 4 3GHz processor. Had a DVD-rom and a DVD+RW drive

    My new PC is a Gateway GT5658E with a AMD Phenom 2.2 Ghz processor, 3gb ram, DVD+Rw drive, and get this a 1 TB HD. Got it for... $588 (tax included). Got it for about $500 less than what it should be! Plus signed up for their free membership program and got 10% onto a card for later use (kinda like a CVS card) Get 10% back on all purchases. I'll use it later once this is paid off and I got more $$ saved up to get a better monitor.
     
  2. OmegaScourge

    OmegaScourge Custom Made TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 8, 2002
    Posts:
    6,504
    Trophy Points:
    262
    Likes:
    +11
    cool, always nice to get a new computer at a great price....i'm in the hunt for a motherboard that can use the Intel Core 2 Extreme chip (which i'll be getting) and just move over all the other cards from the old one.
     
  3. rattrap007

    rattrap007 Insert witty comment here TFW2005 Supporter

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Posts:
    14,878
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    297
    Likes:
    +36
    got it up and working. Now I just got to reinstall all my programs, settings, and my bookmarks.
     
  4. CdnShockwave

    CdnShockwave The Prince of Poses TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Posts:
    10,548
    Trophy Points:
    266
    Likes:
    +0
    Your computer may be new, but your grammar check is still broken. :p 
     
  5. rattrap007

    rattrap007 Insert witty comment here TFW2005 Supporter

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Posts:
    14,878
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    297
    Likes:
    +36
    Yeah that has been broken for a while....
     
  6. Prowl_Delta_31

    Prowl_Delta_31 Eating your donuts

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Posts:
    2,640
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +1
    I always like getting new toys. Great price by the way.
     
  7. KA

    KA PENIS GOES WHERE?!!

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Posts:
    23,222
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    312
    Likes:
    +17
    now to fill it up with porn.
     
  8. MegaPrime33

    MegaPrime33 Follow me @NerdActivist TFW2005 Supporter

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Posts:
    9,766
    Trophy Points:
    262
    Likes:
    +1
    Never really been a fan of gateway. The one I had had shitty hardware that kept crashing on me, same with other people I know who had them. Though this was like years ago, so they may be better. Anywho, do what KA said.
     
  9. Zero Prime

    Zero Prime Windows user no more

    Joined:
    Aug 8, 2004
    Posts:
    2,587
    Trophy Points:
    186
    Likes:
    +0
    Sooo, what are you going to do with your old computer?
     
  10. Methos

    Methos ...Hail Megatron

    Joined:
    May 7, 2003
    Posts:
    1,587
    Trophy Points:
    161
    Likes:
    +0

    No the Gateways are still crappy,my aunt ordered two of them with DVD,vid card and the works.
    What she got was a plain comp without the DVD,vid card and so on,plus she would have to supply her own disks to make a back-up.

    Their customer service refused to fix this error or refund her money so she had to do a charge-back on her card I think.
     

Share This Page