Customs: G1 Omega Supreme (repair)

Discussion in 'Creative General Discussion' started by Lord_Zarak, Jan 25, 2006.

  1. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    I open my Omega Supreme because it didn't walk and it didn't make lights...
    When i opened it i did not find any signs of corrosion... but i found a lot of water bit drops (water vapor?)... i clean every contacts and i closed it... now Omega makes lights from his head... but it doesn't walk... i don't know why and what to do...

    I think there are maybe some problems setting a metal part and 2 contacts: now i post the fotos...

    [​IMG]


    i don't know how reset these 2 contacts and the metal part



    [​IMG]




    Please someone if could help me.... :( 
     
  2. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    No One had opened his Omega?
     
  3. Shin-Gouki

    Shin-Gouki Rebuilding Veteran

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    9,935
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    302
    Location:
    Originally: Huntington Beach, CA, Now: Cincinnati
    Likes:
    +39
    I wish I had one to be of more help. Prehaps the parts need to be slightly bent to make them come into contact better.
     
  4. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    could you post please some fotos?

    Thanks for your answer...
     
  5. Shin-Gouki

    Shin-Gouki Rebuilding Veteran

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    9,935
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    302
    Location:
    Originally: Huntington Beach, CA, Now: Cincinnati
    Likes:
    +39
    here
     
  6. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    :banghead: 

    these contact are or not in contacts? seems no from your foto...

    Ii seems like mine but mine did not walk....

    Is your Head light continue?
     
  7. Shin-Gouki

    Shin-Gouki Rebuilding Veteran

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    9,935
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    302
    Location:
    Originally: Huntington Beach, CA, Now: Cincinnati
    Likes:
    +39
    I don't have one, I am using your picture to show you what I think is your problem, I think you need to bend those so they touch slightly
     
  8. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    If the problem is that why the lights work for you?
     
  9. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    I think that metal part is not sell well.....
     
  10. Shin-Gouki

    Shin-Gouki Rebuilding Veteran

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    9,935
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    302
    Location:
    Originally: Huntington Beach, CA, Now: Cincinnati
    Likes:
    +39
    You are not getting me I do not have an Omega, I am using my experience as a Technician to guess as to what your problem is.
     
  11. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    i don't know what to do....
     
  12. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    I fixed ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTtt

    Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 FantASTIC :cry 

    tHANKS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Friend :Gouki:  :) 
     
  13. MegaMoonMan

    MegaMoonMan www.megamoonman.com TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Posts:
    17,235
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    322
    Likes:
    +29
    Ebay:
    YouTube:
    That was fun.
     
  14. Shin-Gouki

    Shin-Gouki Rebuilding Veteran

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    9,935
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    302
    Location:
    Originally: Huntington Beach, CA, Now: Cincinnati
    Likes:
    +39
    Glad I could help?
     
  15. smangerbot

    smangerbot The Holy Zombie Jesus TFW2005 Supporter

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    10,016
    Trophy Points:
    266
    Likes:
    +0
    lol, that was funny, nice work there Shin :thumbs2: 
     
  16. Hook

    Hook Out of Options Veteran

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    11,454
    Trophy Points:
    267
    Location:
    Gatineau, Quebec
    Likes:
    +2
    Facebook:
    Best thread ever!
     
  17. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    I think Omega Supreme is bad for electronic parts.... because there are too much Omega with corrosion in the world... My problem was that there were many water drop.... why? The spedition by airmail?
     
  18. MegaMoonMan

    MegaMoonMan www.megamoonman.com TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Posts:
    17,235
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    322
    Likes:
    +29
    Ebay:
    YouTube:
    That's it EXACTLY.
     
  19. Lord_Zarak

    Lord_Zarak Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    87
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    Why? the pressure?
     
  20. MegaMoonMan

    MegaMoonMan www.megamoonman.com TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 13, 2004
    Posts:
    17,235
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    322
    Likes:
    +29
    Ebay:
    YouTube:
    The drop form when the pressure rises, corrosion sets the metal off to a bad start. Hence, no walk and head lights up.

    You fixed it! Yippee!

    Maybe someone else can explain it better than I can, tho.
     

Share This Page