Flash player problems?

Discussion in 'General Discussion' started by tikgnat, Aug 16, 2007.

  1. tikgnat

    tikgnat Baweepgranaweepninnybong. TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    23,685
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    422
    Location:
    Beneath the Loft, London, UK
    Likes:
    +1,602
    Ebay:
    Twitter:
    Heya, I know this isn't 2005 related, but I didn't think GD needs a tech question cluttering it up. Anyhoo, I can't get Flash to work, which means youtube and pretty much most anything video related don't work...

    Apparently my Javascript isn't turned on, but it is, and still nothing works...

    Any help?

    Please?
     
  2. Super_Megatron

    Super_Megatron Twitter: @Super_Megatron Administrator

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Posts:
    20,384
    News Credits:
    14
    Trophy Points:
    332
    Location:
    Canadia
    Likes:
    +15
    Facebook:
    Twitter:
    Instagram:
    YouTube:
    Non-TFW tech questions actually DO belong in GD.
    *punt*
     
  3. smangerbot

    smangerbot The Holy Zombie Jesus TFW2005 Supporter

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    10,016
    Trophy Points:
    266
    Likes:
    +0
    have you tried going to the adobe site and re-downloading the latest player?
     
  4. tikgnat

    tikgnat Baweepgranaweepninnybong. TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    23,685
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    422
    Location:
    Beneath the Loft, London, UK
    Likes:
    +1,602
    Ebay:
    Twitter:
    Yeah, it runs the install, but still doesn't work. Everything in youtube still tells me to download the latest version... which I have more than a few times.

    Weirdly, not too long ago I reset my PC to factory settings, and this problem started then...
     
  5. smangerbot

    smangerbot The Holy Zombie Jesus TFW2005 Supporter

    Joined:
    May 26, 2005
    Posts:
    10,016
    Trophy Points:
    266
    Likes:
    +0
    so you're on a clean install... wierd. if you're having other problems and if you can be bothered i'd re-format again.
     
  6. EvaUnit13

    EvaUnit13 REBUILD

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Posts:
    4,182
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    Do you get a Quicktime logo with a "?" mark in it? f you do, then I think I can help... though I forgot how to ATM
     
  7. tikgnat

    tikgnat Baweepgranaweepninnybong. TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    23,685
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    422
    Location:
    Beneath the Loft, London, UK
    Likes:
    +1,602
    Ebay:
    Twitter:
    No, don't think so, just says I need to install Flash.

    And yeah, its a clean install, and I now have it down to an art, a few hours max. But I wonder if the problem would persist... weird.
     

Share This Page