DOTM online question

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by transformervic1, Apr 29, 2012.

  1. transformervic1

    transformervic1 HI!

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Posts:
    4,558
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    217
    Likes:
    +926
    with my new PSN account, i find myself being constantly kicked from lobbies because i "lost connection to host" and then when i try going online, it sometimes will pop up "servers are not available". note my connection likes to linger between 75% and 90% but even at 90% it still lags like crazy!

    is it the game or my connection that's doing this?
     
  2. MV95

    MV95 @marlinfan1995 News Staff

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Posts:
    6,141
    News Credits:
    47
    Trophy Points:
    247
    Location:
    United States
    Likes:
    +1,913
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    YouTube:
    The game. I find that when I'm playing DotM or WFC, if I just press the connect button over and over, it'll eventually connect. And sometimes I can connect easily to one game mode at a given time and be stuck on "searching" for others. High Moon's servers are weird.
     
  3. scoobsterinc

    scoobsterinc Scoobs

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Posts:
    3,145
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    172
    Likes:
    +11
    Never encountered theese on my xbox version

    The lag how ever is a random its like a 25% chance it will happen even if the host has a good connection
     

Share This Page