Customs: DAMMIT! (BotCon Classics Thrust Related)

Discussion in 'Creative General Discussion' started by Razerwire, Jun 29, 2008.

  1. Razerwire

    Razerwire 99 Problems... Super Mod

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Posts:
    49,733
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    342
    Likes:
    +39
    I brought out my BotCon exclusives yesterday to transform and fiddle around with since I found the three new ones.

    So I'm transforming Thrust's feet when, *SNAP*, I hear a break.

    Turns out one of the hinges that the right foot pivots on got a clean break right across the pin hole on the leg. It's a clean break, no shrapnel came off, and the foot still pivots rather tightly.

    I tried supergluing the break to reinforce it some but it snapped again after I let it dry and transformed again.

    My question is, are there any good solutions to fix it?
     
  2. Chaos Convoy

    Chaos Convoy Dai Gurren-Dan member

    Joined:
    Jul 6, 2002
    Posts:
    1,249
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    181
    Likes:
    +4
    I'd make the holes bigger and sand down the hinge part of the foot so it's rounded. Then glue the bits back together. Sanding down the hinge part on the foot is all you really should need to do, but doing both will make it have a redundancy to make sure it doesn't happen again.
     
  3. Superquad7

    Superquad7 We're only human. Super Mod

    Joined:
    May 19, 2003
    Posts:
    47,595
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    342
    Likes:
    +22
    RW, could you post some photos of your damage? It definitely sounds fixable.
     
  4. REDLINE

    REDLINE longer days, plz? Veteran

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Posts:
    27,867
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    296
    Likes:
    +3
    wtf. I've never heard of any version of this mold having a break there.
     
  5. Razerwire

    Razerwire 99 Problems... Super Mod

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Posts:
    49,733
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    342
    Likes:
    +39
    Dammit, I keep forgetting that posts in here don't show up on my User CP.

    I'll try to get a pic of it sometime soon.
     

Share This Page