Cybertron Smokescreen in error package

Discussion in 'Items For Sale or Trade' started by Hollywood Hoist, Oct 19, 2006.

  1. Hollywood Hoist

    Hollywood Hoist Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Posts:
    5,827
    News Credits:
    56
    Trophy Points:
    242
    Likes:
    +84
    I have a Cybertron Smokescreen that is on a Optimus Prime (monkey) card. I thought I'd see if anyone is interested in error packages before I take it back. The humor value has worn off a bit for me. I'd be willing to trade for Bumblebee stuff. The new stuff I have (titanium and classics) Anyway. Pm me if you have an offer.

    -HH
     
  2. Super_Megatron

    Super_Megatron Twitter: @Super_Megatron Administrator

    Joined:
    Aug 11, 2004
    Posts:
    20,384
    News Credits:
    14
    Trophy Points:
    332
    Location:
    Canadia
    Likes:
    +15
    Facebook:
    Twitter:
    Instagram:
    YouTube:
    pic?
     
  3. Hollywood Hoist

    Hollywood Hoist Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Posts:
    5,827
    News Credits:
    56
    Trophy Points:
    242
    Likes:
    +84
    [​IMG]
    Sorry here's a picture. The the card backing is for Smokescreen. The bubble is the error.

    HH
     
  4. thor20

    thor20 Omnibot

    Joined:
    Sep 17, 2006
    Posts:
    352
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Not to derail the tread but errors are neat and I have a few errors. I would keep him. I f I didn't already have him I'd take him off your hands.
     
  5. gen1fan

    gen1fan G1 PRIME FROM VA TFW2005 Supporter

    Joined:
    Jan 16, 2005
    Posts:
    2,888
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    237
    Likes:
    +4
    let me know of the pics and pic, I think it would be a nice add to my collection. SHip zip is 23452
     

Share This Page