Cybertron Scourge Trouble

Discussion in 'Transformers Toy Discussion' started by ElSnarfo, Jul 26, 2008.

  1. ElSnarfo

    ElSnarfo Registered Slacker

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Posts:
    290
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    Can anyone please help me?

    I bought a loose but complete Scourge today.. but the tail/axe wasnt attached to the transformer, and I cant seem to put it back on!

    Any help would be appriciated :) 

    Thank you
     
  2. Soundblaster1

    Soundblaster1 The Heisenberg of Toys

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Posts:
    13,996
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    256
    Likes:
    +11
    Pull the back leg portion back. That should solve your problem. :) 
     
  3. ElSnarfo

    ElSnarfo Registered Slacker

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Posts:
    290
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    well so far i've managed to create a lot of interesting new poses on scourge, folding his legs back as much as I can, but that flap right above the port where the tail is supposed to go is definately in the way.. :( 

    I can provide pics if needed?
     
  4. Gouka

    Gouka Well-Known Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Posts:
    517
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +1
    Please do.
     
  5. Soundblaster1

    Soundblaster1 The Heisenberg of Toys

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Posts:
    13,996
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    256
    Likes:
    +11
    Here's a quick pic of what it's supposed to look like before the tail plugs in. If you make sure it stays in that position, there shouldn't be a problem.

    [​IMG]
     
  6. ElSnarfo

    ElSnarfo Registered Slacker

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Posts:
    290
    Trophy Points:
    81
    Likes:
    +0
    dude, you rock! It turned out the pull back mechanism on mine was pretty tight (odd that it can be IMHO). Everything connects peachy now.

    I so owe you a high five..
     

Share This Page