Custom characters not persisting?

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Squints, Jul 31, 2012.

  1. Squints

    Squints Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Posts:
    577
    Trophy Points:
    111
    Likes:
    +0
    I went back on the Fall of Cybertron demo today and noticed that all my custom characters were different from what they were last time I played. All their weapons had been set back to defaults (though the only change there was my Scientist went back to Heal Beam, since I couldn't change back to it manually on account of it being demo-locked if you switch off of it), and my characters' armor choices, colors, etc. seemed randomized. Anybody else notice this? Think it might have to do with the tweaks that HMS made before the demo went public?

    (360 version, for the record.)
     
  2. BloodRavenX91

    BloodRavenX91 Decepticon War Hero

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Posts:
    95
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    This only happened once when high moon made changes to the demo for balancing issues.
     
  3. Squints

    Squints Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Posts:
    577
    Trophy Points:
    111
    Likes:
    +0
    So it was a side effect of the tweaks they made? That's a relief, I'm not too worried about it as long as it had a definite cause like that...and as long as it doesn't happen in the full game every time they release a patch.
     
  4. Prime Jetscream

    Prime Jetscream The Ultimate Golden Gamer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    10,457
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California, USA
    Likes:
    +20
    They did it to make sure you don't cheat and keep Spawn Sentry.
     
  5. Squints

    Squints Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Posts:
    577
    Trophy Points:
    111
    Likes:
    +0
    But Spawn Sentry isn't demo-locked...I could switch back to it right now with a totally unmodified demo. Unless they changed that too, but I thought when I went back into the ability menu that was still unlocked and Heal Beam was still demo-locked (despite being selected by default).
     
  6. Prime Jetscream

    Prime Jetscream The Ultimate Golden Gamer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    10,457
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California, USA
    Likes:
    +20
    That's exactly what they changed.
     
  7. Squints

    Squints Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Posts:
    577
    Trophy Points:
    111
    Likes:
    +0
    Ah. I must be thinking of another time I went into the ability menu. Just as well, I think I have more fun with the Heal Beam anyway.
     

Share This Page