Connections making the demo unplayable

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Forceman4077, Jul 28, 2012.

  1. Forceman4077

    Forceman4077 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Posts:
    316
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +2
    Now before any of you say "get better internet" I have good internet, and no other game I play, including WFC, lags as much as this demo does. I have seen other people on here also say the lag is really bad. For me it to the point where about over 50% of the time my controls are about one second behind my inputs. So ether the game just keeps picking crap host or the netcode is just straight up busted. So if this isn't fixed by launch, well I'm not going to buy a game that is no fun/unplayable.
     
  2. UndeadMonkeyGuy

    UndeadMonkeyGuy Logic Meister

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Posts:
    562
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +4
    Technically, if you have the demo now, it means you've already pre-ordered it, would they let you cancel that pre-order if you've used some of the bonuses?
     
  3. Forceman4077

    Forceman4077 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Posts:
    316
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +2
    yes
     
  4. UndeadMonkeyGuy

    UndeadMonkeyGuy Logic Meister

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Posts:
    562
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +4
    Really?

    So they would let you have part of their offer without anything in return?

    Strange...
     
  5. Prime Jetscream

    Prime Jetscream The Ultimate Golden Gamer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    10,457
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California, USA
    Likes:
    +20
    Only in my last two matches did I experience any lag.
     
  6. scoobsterinc

    scoobsterinc Scoobs

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Posts:
    3,145
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    172
    Likes:
    +11
    It may be the type of internet you use could you tell use what type?
     
  7. Forceman4077

    Forceman4077 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Posts:
    316
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +2
    I'm running Time Warner in SoCal.
     
  8. scoobsterinc

    scoobsterinc Scoobs

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Posts:
    3,145
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    172
    Likes:
    +11
    Im not sure what that one is I can ask my bro later on since he knows a load more about computers then I do
     
  9. nehushtan

    nehushtan Escalation Jedi

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Posts:
    164
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    It's not your ISP that's the problem. It's the same issue that plagued the first game. They're probably using the same servers for WFC. I doubt much will change by the release date, it'll probably just get worse with more pings hitting the servers.
     
  10. Forceman4077

    Forceman4077 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Posts:
    316
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +2
    Yeah but I rarely ever had it this bad in WFC.
     
  11. scoobsterinc

    scoobsterinc Scoobs

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Posts:
    3,145
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    172
    Likes:
    +11
    You may just be unlucky and getting into a bunch of laggy games
     
  12. caldo15

    caldo15 Banned

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Posts:
    1,246
    News Credits:
    12
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +12
    I have had zero problems with lag in the demo
     
  13. MV95

    MV95 @marlinfan1995 News Staff

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Posts:
    6,137
    News Credits:
    47
    Trophy Points:
    247
    Location:
    United States
    Likes:
    +1,906
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    YouTube:
    I've had a lot of lag. Most of my matches. But I think it's me because sometimes there are just random days when my wifi is bad. I even got kicked twice for "suspected cheating from connection tampering".
     
  14. transformervic1

    transformervic1 HI!

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Posts:
    4,558
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    217
    Likes:
    +926
  15. Barricade24

    Barricade24 The Decepticop

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Posts:
    4,989
    News Credits:
    9
    Trophy Points:
    187
    Likes:
    +62
    It sounds like a bad host connection to me. I get those quite a bit. My connection was really bad until we get a new modem or whatever it's called. Keep trying with matches and see if the lag keeps showing up. If it does try adjusting your connection and see if you can reduce the lag. If it doesn't it was probably just a bad host connection.
     

Share This Page