Browsing on a PS3?

Discussion in 'Video Games and Technology' started by yodafett, Nov 19, 2008.

  1. yodafett

    yodafett Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    1,440
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +0
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Is there any way to change the screen size when browsing the web on a PS3? I know that you can zoom in, but is there anyway to zoom OUT from the default size? I was trying to play Adventure Quest (AdventureQuest not as an advertisement, but in case someone else wanted to view the site to see the same issues...) through the PS3 and the main screen was GINORMOUS and unusable. I know that browsing will probably improve as Sony releases more updates for the hardware, but I didn't know if anyone else had similar issues.
     
  2. Darkravager

    Darkravager Zombie Hunter

    Joined:
    Jan 31, 2004
    Posts:
    6,293
    Trophy Points:
    211
    Likes:
    +1
    I think if you tap one of the analog sticks it can zoom the screen out. It's been a while since I used the browser on my PS3.
     
  3. yodafett

    yodafett Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    1,440
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +0
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    I could get it to zoom in and back to the "default", but not out from there. Only close-up and XTREME close-up. :(  Makes some flash based games hard.
     
  4. GW_Freak

    GW_Freak Banned

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Posts:
    1,835
    Trophy Points:
    126
    Likes:
    +0
    From googling a little (I was bored) it seems you can zoom all the way out too!
     
  5. pscoop

    pscoop Dead inside

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Posts:
    5,449
    News Credits:
    7
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +7
    Try adjusting the resolution.
     
  6. Prowl

    Prowl Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2002
    Posts:
    18,618
    News Credits:
    32
    Trophy Points:
    281
    Likes:
    +34
    I wish the PS3's flash supported that NES Emulator :( 
     
  7. yodafett

    yodafett Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    1,440
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +0
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    damn skippy
     
  8. Gigatron_2005

    Gigatron_2005 President of Calendars

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    7,871
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +1
    Well, since there is a thread here about the PS3 web browser, I figure I will ask a question here.

    Is anyone else not able to use Hulu anymore? It seems like it stopped working after the 2.52 update.
     
  9. hXcpunk23

    hXcpunk23 The Chaos Bringer

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Posts:
    3,021
    Trophy Points:
    171
    Likes:
    +0
    Ebay:
    I can't quite remember which button to press, but it was either L3 or R3 in order to "zoom" the page in. Once it does that, pull down on one of those same analog sticks and it will allow you to zoom out (giving your PS3 browser a "full screen" on your tv/hdtv). Personally, I've only used it a bit, just to download some images I wanted to see and use as backgrounds. I don't like viewing it in the small window/square that they give you initially, so give this a try and it should help you out.
     
  10. mineraljane

    mineraljane Gravity Hugger

    Joined:
    May 12, 2007
    Posts:
    2,599
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +2
    Directly from the browser? I've been using PlayOn from my PC streaming Hulu to the PS3 without issue.
     
  11. Gigatron_2005

    Gigatron_2005 President of Calendars

    Joined:
    Jul 2, 2002
    Posts:
    7,871
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +1
    Yes directly from the browser.

    If I wanted to use PlayOn how would I go about doing so?
     
  12. yodafett

    yodafett Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Posts:
    1,440
    Trophy Points:
    176
    Likes:
    +0
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Sweet, thanks!
     
  13. Primus

    Primus Beware, the modelers. Veteran

    Joined:
    Jun 17, 2002
    Posts:
    4,145
    News Credits:
    12
    Trophy Points:
    196
    Likes:
    +12
    Just download the playon media server to your desktop PC and after you install it you will see a DLNA link to it on the PS3 under videos.
     

Share This Page