Autobot Logo in Trailer?

Discussion in 'Transformers Movie Discussion' started by DoctorWho1012, Dec 21, 2006.

  1. DoctorWho1012

    DoctorWho1012 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Posts:
    2
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    Did anyone else notice a tiny Autobot logo when the exterior shot of the Pentagon first fades up? It looks like it was superimposed on top of the lens flare, and disappears into the lens flare almost instantly. From what I can see, it looks like it's the classic red-on-white color scheme.

    Can someone check the HD version? I'm using a really slow connection, and I'm curious as to whether ot not my eyes are playing tricks on me.
     
  2. DoctorWho1012

    DoctorWho1012 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2006
    Posts:
    2
    Trophy Points:
    31
    Likes:
    +0
    I just got a closer look frame-by-frame. I think it's just the red lens flare blending in with the light-colored hard edges on the Pentagon...not the logo.
     
  3. indecks

    indecks Banned

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Posts:
    132
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Just checked the HD (720p) version. Its just a lensflare. It's not the bot logo.

    Though it is on Prime's grill when he's driving toward Sam and the girl.
     
  4. tohann

    tohann Member

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Posts:
    17
    News Credits:
    1
    Trophy Points:
    66
    Likes:
    +1
    I agree. And some of the windows behind the flare make some lines appear in the flare that could be deceiving.
     
  5. indecks

    indecks Banned

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Posts:
    132
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    Here's the logo on Prime in case some didn't see it.

    [​IMG]
     
  6. Chaos Muffin

    Chaos Muffin Misadventure Veteran

    Joined:
    Mar 26, 2004
    Posts:
    28,751
    Trophy Points:
    322
    Likes:
    +4
    and there you have it
     

Share This Page