Anyone not having problems with PS3

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by Drop_Zone71, Jun 23, 2010.

  1. Drop_Zone71

    Drop_Zone71 Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Posts:
    28
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    I am having one heck of a time staying online in multiplayer. Is everyone having this issue or are their some out there staying connected going match to match. I am thinking about deleting my file and reinstalling to see if that helps.
     
  2. Prowl

    Prowl Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2002
    Posts:
    18,623
    News Credits:
    32
    Trophy Points:
    347
    Likes:
    +57
    Last night we played coop for a good hour with no problems, and then I went onto a TDM match without a hitch, aside from getting my ass kicked.
     
  3. Ethereal

    Ethereal A Sad Flareon

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Posts:
    2,121
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +1
    The only time I have a problem is if the host disconnects. And that happens rarely.
     
  4. Trailbreaker77

    Trailbreaker77 Veteran TFW2005 Supporter

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Posts:
    13,497
    News Credits:
    16
    Trophy Points:
    347
    Likes:
    +890
    Ebay:
    I don't think that is your issue, you should check your hard drive for corrupted data before you delete your install. If I were to guess I would say it's your IP, or wireless connection.
     
  5. iLuvM3

    iLuvM3 Me, Grimlok, King!

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Posts:
    122
    Trophy Points:
    61
    Likes:
    +0
    weird, my friend and i played it last night. played Escalation for a good 4-5 hours without any problems with connections at all. Only thing we'd run into is "host quit game" type situations. otherwise no connections lost or anything o_O 
     
  6. Drop_Zone71

    Drop_Zone71 Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Posts:
    28
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    I am hard wired into my router. All other games work with no problem. If you guys think of anything let me know. I deleted the game from my harddrive and reloaded it over lunch so I will give it a try when I get home tonight and see if it makes a difference.
     
  7. herugrim

    herugrim Defiler of Energon

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Posts:
    809
    Trophy Points:
    182
    Likes:
    +115
    Ebay:
    I don't play online so no, no problems so far.
     
  8. tamcoan

    tamcoan Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Posts:
    237
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +0
    No problems with the PS3 version itself. My only problem is with activision and their ineptitude.
     
  9. clonemanager

    clonemanager Hunter

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Posts:
    3,167
    News Credits:
    23
    Trophy Points:
    166
    Likes:
    +24
    no problem so far... but I was only there by 8~11pm PST... while still seeing over 6,xxx online gamers... but at one point about midnight (PST) I did find nobody... I guess the server might have a reboot ... but then I just went to my solo campaign... and finished just the decepticon's campaign...
     
  10. GMANIFESS

    GMANIFESS G1 Manifestations

    Joined:
    Jul 1, 2002
    Posts:
    2,739
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    262
    Likes:
    +6
    Ebay:
    No problems on my PS3.
    Sounds like a connection issue or Playstation network gettin hit too hard. Weaker connections get dropped.
     
  11. chrisr291

    chrisr291 Master of the Unknown

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Posts:
    12,541
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    257
    Likes:
    +128
    Ebay:
    fine for me
     
  12. Haloid1177

    Haloid1177 Hey, That's Pretty Good

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Posts:
    29,603
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    357
    Location:
    Somewhere Between Life and Death
    Likes:
    +335
    Not fine for me. I can get on and play Escalation just fine, but when I try to join a Team Deathmatch, the server times out. Tried it 5 times and got the same message every time.
     
  13. Facemeat

    Facemeat Give me your Face(meat)!

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Posts:
    859
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    I've been having some trouble. I can get into a public match, but it usually takes quite a few attempts (I get a lot of "time outs" and sometimes it just stays on the "finding" screen forever). I don't think the problem is with you, but rather public matches in general. I've also had lag issues on more than a few occasions as well. Even with the issues I usually can find a match within about 5-10 minutes of trying, so it's not a huge issue for me.
     
  14. Rogzilla

    Rogzilla Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2007
    Posts:
    3,439
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    237
    Likes:
    +144
    Twitter:
    Instagram:
    YouTube:
    Tumblr:
    I got booted immediately the first time I tried but I was OK overall after that. Some lag but it worked itself out. I was the highest scorer on my team too (but we still lost...Decepticon scum!)
     
  15. Tony_Bacala

    Tony_Bacala Car Robots Professional Administrator

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    11,980
    News Credits:
    5
    Trophy Points:
    2,372
    Location:
    Illadelph
    Likes:
    +760
    Ebay:
    Facebook:
    Twitter:
    Google+:
    Instagram:
    Flickr:
    YouTube:
    Worked last night btween 2 and 5 am. Then today all day off n on crap outs.
     
  16. Facemeat

    Facemeat Give me your Face(meat)!

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Posts:
    859
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +0
    Alright, just tried it again today, and now nothing's working. I can't host a match, join a match, nothing. It just stays on the loading screen forever. I really hope this gets sorted out quickly.
     
  17. Angelwave

    Angelwave Physical Maintenance.....

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Posts:
    6,045
    News Credits:
    3
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +5
    Just tried myself and our match froze. *sigh* I hope the serves get a boost soon.
     
  18. ArmadaJetfire

    ArmadaJetfire Yamato is go! ;D

    Joined:
    Nov 19, 2002
    Posts:
    4,314
    Trophy Points:
    207
    Likes:
    +15
    If I had to guess I would say that the servers are getting rocked with people clamoring to play. I had a little trouble finding and getting to a match and then finally got into a conquest match where my poor Cliffjumper got worked over like a prison b*tch lol.
    Oh and one more thing, I dont use a headset (for now) and everyone has been very, very polite when speaking in the game. Alot of "Oh man I suck" and the such, but no "*&^%$ you! I'm got hunt you down and #*&^ your skull!"
     
  19. prime292

    prime292 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Posts:
    265
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Yeah the servers are having major issues it seems. Hope they can iron it out in a few days.
     
  20. Drop_Zone71

    Drop_Zone71 Active Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Posts:
    28
    Trophy Points:
    36
    Likes:
    +0
    The answer is here. It has to do with your nat type on your router and PS3. To set it up shoot on over to youtube and type in change ps3 nat type. A bazillion videos will show you how to do it.

    Good luck and happy gaming. Hope to see you in WFC soon.
     

Share This Page