Anybody having problems w/ Firefox 3.0.6?

Discussion in 'Video Games and Technology' started by BigRC83, Feb 24, 2009.

  1. BigRC83

    BigRC83 I'm singing in the rain

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Posts:
    3,566
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    201
    Likes:
    +6
    Sometimes sites randomly do not work. I get "Page Load Error" when they do not work. Do I have spyware? Thanx.
     
  2. Shin-Gouki

    Shin-Gouki Rebuilding Veteran

    Joined:
    Apr 20, 2000
    Posts:
    9,937
    News Credits:
    11
    Trophy Points:
    302
    Location:
    Originally: Huntington Beach, CA, Now: Cincinnati
    Likes:
    +40
    No problems on my end
     
  3. TheIncredibleHulk

    TheIncredibleHulk Find Gary Busey!

    Joined:
    Oct 20, 2003
    Posts:
    8,235
    Trophy Points:
    227
    Likes:
    +13
    No problems with mine. You could always reinstall it and run an antispyware check. Couldn't hurt.
     
  4. Recall

    Recall Player Select

    Joined:
    Aug 18, 2006
    Posts:
    6,129
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    211
    Likes:
    +2
    My Girlfriend is getting that message too on her laptop.
     
  5. AnimatedFan

    AnimatedFan Banned

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Posts:
    2,657
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +0
    This, among other reasons, was the driving force in getting rid of F3 for me.

    Pages wouldn't load, plug ins didn't work, cookies wouldn't stay in. (Can you imagine having to type in your screen name and password every time you opened the browser? It wouldn't even save screen names or form information.)

    I finally got sick of it and removed it.

    Went back to F2 (2.20 to be exact) and it's been smooth sailing ever since. Everything works again, every form, password, and cookie remains (except when I clean them) and it's much faster than F3 was.

    F3 has a lot of potential, but I think it has a lot of bugs to be rid of.
     
  6. BigRC83

    BigRC83 I'm singing in the rain

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Posts:
    3,566
    News Credits:
    6
    Trophy Points:
    201
    Likes:
    +6
    I did that and so far it works much better. It is really fast and it does not crash. Thanx.
     

Share This Page