Anybody else have this issue?

Discussion in 'Transformers Video Game Discussion' started by opheadtaker, Sep 11, 2012.

  1. opheadtaker

    opheadtaker Gaseous sycophant

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Posts:
    240
    Trophy Points:
    56
    Likes:
    +1
    Ok heres my issue.i turn on my xbox to play FOC on multiplayer,and all my characters were reset!.so i spend about half an hr making new guys.then after i finish i enter a match,and they got reset AGAIN!.so i turn my xbox off,wait a while,try playing again,and then the builds were all the same as they were before i built new ones,but the colors were reset!.so im wondering if anybody else has this problem?.i hope i make sense :p .

    EDIT: it looks to me like they changed the color options,so thats probably the reason my colors got messed up,but that dosent explain my builds.
     
  2. Jadryx

    Jadryx Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Posts:
    2,025
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +2
    I was ok with the colors being messed up but now I have to rebuild my characters? Aw man! I don't remember the exact parts I used but I liked them how they were. Oh well, I guess. Maybe next time I'll write down the "recipe" just to be safe :) 
     
  3. Prime Jetscream

    Prime Jetscream The Ultimate Golden Gamer

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Posts:
    10,457
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    217
    Location:
    California, USA
    Likes:
    +22
    I can't explain the first reset, but the second one, you probably left/joined a match before it finished saving, and the third, color update.
     
  4. Jadryx

    Jadryx Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Posts:
    2,025
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +2
    Checked this morning and my bots are all how I left them (minus the colors). Not sure why yours reset.
     

Share This Page