A Few Universe Hardhead Questions....I Have One That May Be Defective....PLEASE HELP!

Discussion in 'Transformers Toy Discussion' started by GrimlockAutobot, Nov 28, 2010.

  1. GrimlockAutobot

    GrimlockAutobot Me No Bozo Me King!!

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Posts:
    4,708
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +9
    I just recently acquired a MISB Universe Hardhead. After testing the figure through the "try me" window, I think the one I have may be defective.

    I thought that when you press and hold the button on top of the turret the first time you'll hear a continuous siren. Press and hold it a second time and you get continuous machine gun noises. Am I right about this?

    When you press and hold the turret button on the one I have, all you hear is the continuous siren no matter how many times you press it. No machine gun noises whatsoever.

    Is this one defective? if so, can it be repaired? Has this problem been reported before? Is it common?

    THANK YOU to anyone who posts!!
     
  2. DolphinMoo

    DolphinMoo Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Posts:
    58
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    My hardhead has the siren and machine gun sound, but my friend's hardhead doesn't have it. Seems like there are a lot defectives on this mold.
     
  3. ultramagnus69

    ultramagnus69 GTL

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Posts:
    410
    Trophy Points:
    76
    Likes:
    +0
    Sounds like it's defective.....is this one of those hardheads found recently at Ross stores?
     
  4. buzzsaw84

    buzzsaw84 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Posts:
    76
    Trophy Points:
    46
    Likes:
    +0
    It is not defective. You just have the super rare variant. :) 
     
  5. FiendForTF

    FiendForTF Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Posts:
    636
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    101
    Likes:
    +2
    Maybe needs new batteries?
     
  6. GrimlockAutobot

    GrimlockAutobot Me No Bozo Me King!!

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Posts:
    4,708
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +9
    I guess that's possible. I don't know if I want to open it and try to find out. I may just send it back to where I got it.
     
  7. GrimlockAutobot

    GrimlockAutobot Me No Bozo Me King!!

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Posts:
    4,708
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +9
    No it isn't from Ross.....that I know of.
     
  8. G1_Cindersaur

    G1_Cindersaur Banned

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Posts:
    3,297
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +2
    just keep in mind...you send it back...they may not have a replacement....and this is just my opinion....it is kinda stupid just to return a transformer just because of a sound issue...i mean are you really going to be going machine gun happy all the time with that transformer?

    I remove the batteries as soon as they are opened as i hate sound effects.
     
  9. GrimlockAutobot

    GrimlockAutobot Me No Bozo Me King!!

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Posts:
    4,708
    News Credits:
    2
    Trophy Points:
    167
    Likes:
    +9
    Very true. Thank you for your opinion. I like my figures to be in mint conition and if it is indeed defective, then IMO it is not in mint condition.
     
  10. Wollstone

    Wollstone Banned

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Posts:
    4,238
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +1
    My Hardhead's lights are stuck on.
     
  11. KnightHawkke

    KnightHawkke Flynn Lives TFW2005 Supporter

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Posts:
    10,736
    Trophy Points:
    322
    Location:
    The Grid
    Likes:
    +191
    this is why I stick with deluxes anymore, less hassle and since I have limited space, more bots per square inch:thumb 
     
  12. Wollstone

    Wollstone Banned

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Posts:
    4,238
    Trophy Points:
    151
    Likes:
    +1
    Anyone got a fix for this? My Hardhead's light are always on and no sound effects play. I just changed the batteries.
     

Share This Page