502 bad gateway

Discussion in 'TFW2005 Tech Support' started by blurr69, Oct 15, 2011.

  1. blurr69

    blurr69 First time caller

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Posts:
    2,186
    Trophy Points:
    166
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Tried deleting temp internet files, tried refreshing the pages, neither have helped;;.
     
  2. Sol Fury

    Sol Fury The British Butcher Administrator News Staff

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    35,817
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    362
    Likes:
    +369
    Facebook:
    Instagram:
    Where are you seeing this? What were you doing to make it come up?
     
  3. blurr69

    blurr69 First time caller

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Posts:
    2,186
    Trophy Points:
    166
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Its every single thread I try to view now just about. Whether I click on the thread title or the arrow key to take me to the last page, I just get the 502 bad gateway screen.
     
  4. Sol Fury

    Sol Fury The British Butcher Administrator News Staff

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    35,817
    News Credits:
    4
    Trophy Points:
    362
    Likes:
    +369
    Facebook:
    Instagram:
    I've raised it as an issue with Tony, he's looking into why this is happening.
     
  5. blurr69

    blurr69 First time caller

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Posts:
    2,186
    Trophy Points:
    166
    Likes:
    +0
    Ebay:
    Dunno if this will help diagnose but, now Im also having a problem when I post something. Doesnt matter where I post, Ill get a message saying this is a duplicate post of one made within the last 5 secs, redirecting you back to page, or something like that, even tho Im only posting the one.

    and its about 95% of the pages I try to view giving me the 502 bad gateway screen now.. literally cant do anything on this site anymore.

    edit: so Ive had windows updates ready to install for a few days and just been procrastinating.. then installed today and shits back to working. Guess it was me with a hick up in the line I guess. Thanks still
     

Share This Page